Vidste du, at vand udgør 60% -70% af en  voksen menneskekrop? Det holder os i live og… ungt udseende. Huden alene indeholder 6-8 liter vand, men hvis den ikke har nok har det negative konsekvenser – huden bliver tør, mister elasticitet, flager og ældes hurtigt. Hydrering er det vigtigste vi kan gøre for vores hud. Udnyt kraften i hyaluronsyre: bare et molekyle af hyaluronsyre er i stand til at holde på over 200 vandmolekyler. Lyder det lovende? Du vil blive overrasket over virkningen på huden. Du skal bare vælge det bedste hyaluronsyre-rige serum. Vi har forberedt nogle bemærkelsesværdige hyaluronsyreinfunderede produkter til dig.

SE EN SJOV FACT, HVIS DU ER NYSGERRIG!
Hyaluronsyre (det er skrevet i INCI under samme navn) – et polysaccharid, som intensivt binder vand i dermis og hjælper produktionen af kollagen og elastin. Det forekommer naturligt i huden, men niveauer falder, når vi bliver ældre, så et godt hyaluronsyrebaseret serum er et must: et serum der er rigt på hyaluronsyre med lav molekylvægt, som er i stand til at nå de dybeste lag og – vigtigst af alt – hudcellerne.

Virkningen af hyaluronsyre på huden

  • booster af fugtniveauet
  • gør huden glattere 
  • giver huden fylde
  • hydrerer huden
  • ingen rynker
  • stærkere hudceller
  • fylder rynkerne ud

DEN BEDSTE ANSIGTSFORSTÆRKER: HYALURONSYRESERUM

den bedste ansigtsserum Nanoil

Nanoil Hyaluronic Face Serum 50 ml

Alder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtype: Alle

De højeste vurderinger, millioner af solgte flasker, masser af glade brugere. Hyaluronsyre fra Nanoil indeholder hyaluronsyre med en lav molekylevægt – en perfekt ingrediens, der når dermis og kæmper for hudens ungdom der. Det forbedrer strukturerne i huden ved at udfylde dem. Regelmæssig brug af hyaluronsyre giver strålende effekter, der sammenlignes med invasiv botox. Selvom nogle kvinder siger, at det kun er injektioner med hyaluronsyre der giver sådanne resultater, så lad os fortælle dig: prøv Nanoil – et ansigtsserum, der har en god plejende- og ansigtsløftende effekt, der plejer huden helt ned i dermis.

produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

Drunk Elephant B-Hydra™ Serum 50 ml

Alder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtype: Alle

Dette er et high-end produkt. Den fugtgivende hyaluronsyre er kombineret med planteekstrakter som indeholder antioxidanter og yderligere fugtgivende egenskaber. Drunk Elephant serummet er ret let og absorberes godt af huden uden at efterlade en klæbrig hinde på hudens overflade. Bortset fra den ekstra fugt får huden revitalisering takket være kraften i frugtsyrer.

Thalgo Hydra-Marine Serum 30 ml

Alder: 20+, 30+, 40+
Hudtype: kombineret, fedtet, normal

Denne letvægts serum har en cremet og gel-lignende konsistens og kommer i en lille tube. Det er et godt valg til fedtet og kombineret hud, fordi det er designet til at hydrere huden uden at tynge den ned. Thalgo-serummet absorberes godt, men det forbliver delvist på overfladen for at forhindre tørhed og for at afbalancere oliesekretionen. Den er ideel til om sommeren under en let BB creme. Dette serum styrer talgproduktionen i fedtet hud, men det efterlader den ikke tør som de fleste cremer formuleret til fedtet hud. Det er dyrt, men komponenterne er af god kvalitet.

Clochee Intensive Moisturising Serum with Hyaluronic Acid

Alder: 30+, 40+
Hudtype: tør

En stor dosis hyaluronsyre og et okklusivt lag – det er hvad din hud får fra Clochee-formlen. Hvis du har lyst til at teste effekten af lav og høj molekylvægt i hyaluronsyre, kan begge former findes i dette serum. Desuden er formlen oliefri for at passe på huden og ikke at forstyrre den. Takket være det fungerer Clochee-serummet godt under make-up og kan bruges før du skal sove til mere intensiv reparation. Det er ikke et perfekt valg til ung hud, men den aldrende hud vil heller ikke være tilfreds med det. Serumet fungerer bedst, hvis du er i trediverne.

Sesderma Hidraderm Hyal Serum with Hyaluronic Acid 30 ml

Alder: 30+, 40+, 50+
Hudtype: tør, normal

Dette serum indeholder den højt vurderede form af hyaluronsyre, nemlig den med lav molekylær vægt, hvis molekyler leveres til dermis af liposomerne. Hvad er effekten? Du kan mærke, at huden bliver fugtet, forbedret og mere elastisk. Hvis din hud er tør, vil det være bedst, hvis du først kunne konsultere en hudlæge, fordi Sesderma-serummet er lavet til ekstremt beskadiget hud og synlige, dybe rynker. Vær forsigtig, fordi produktet er tykt og olieagtigt, så det vil sandsynligvis have en komedogen effekt.

Farsali Liquid Glass Illuminating Serum with Hyaluronic Acid 30 ml

Alder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtype: tør, normal, kombineret

Det både hydrerer og lysner ansigtet, så du ser udhvilet ud, som om du har fået en god nats søvn! Dette ansigtsserum med hyaluronsyre er ideelt at bruge under make-up. Det er mest egnet til ung hud, som har brug for et energi-boost efter en søvnløs nat – det giver den ønskede glød, lysner og fugter huden med en dosis af syren.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30 ml

Aalder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtype: alle

Tør, kedelig, sløv hud der mangler energi og ungdommelig udstråling? The Ordinary Serum kan være løsningen. Formlen indeholder hyaluronsyre med en medium molekylvægt parret med vitamin B5. Selvom det ikke er det bedste serum til anti-aging og revitalisering, er det en god, godt absorberet hydrator, der får huden til at se udhvilet og rolig ud. Det fungerer godt til ung hud, men det kan også testes på aldrende hud. Brugere i 40’erne siger dog at det er for mildt og ikke giver en intens effekt.

It’s Skin Hyaluronic Acid Face Serum 30 ml

Alder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtype: alle

Det fugter og leverer en dosis af C-vitamin, som forbedrer hudens tone og lysner ansigtet. It’s Skin Serum indeholder hyaluronsyre og acerola-ekstrakt – produktet hydrerer og indeholder antioxidant og har en energigivende effekt. Det er et ideelt serum at bruge før og efter en fest, fordi det øjeblikkeligt forbedrer udseendet. Det absorberes også let, lindrer irritationer og holder huden sund.

Mesoestetic HA Densimatrix Serum with Hyaluronic Acid 30 ml

Alder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtype: meget tør, reaktiv

Dit ansigt er meget tørt, og du er regelmæssigt på besøg i hudlægens konsultation? Jeg antager, at din hud vil kunne lide dette intensive ansigtsserum, der kaldes et multi-molekylært koncentrat – et perfekt valg til ekstrem hydrering. Serumet fugter og skaber en beskyttende hinde, som er afgørende for tør hud, fordi det forhindrer tab af vand. Hvad der er interessant er, at dette serum er populært på skønhedssaloner (og har en rigtig høj pris).