Er det muligt altid at have perfekt formede bryn, der ser flotte ud, uanset hvilken tid det er og uden make-up?! Takket være Nanobrow Lamination Kit, er det nu muligt! I dag vil vi præsentere et komplet sæt til et semi-permanent brynløft og laminering, der giver dig fejlfrie bryn i op til seks uger. Du kan droppe en masse produkter og tidskrævende make-up! Prøv lamineringssættet fra NANOBROW!

Hvad er Nanobrow Lamination Kit?

Det er et komplet brynløft og lamineringssæt, der inkluderer alt du skal bruge til hurtig, nem og sikker laminering derhjemme og i salonen. Det indeholder:

Brow glue (7 ml / 0,24 fl oz), Trin 1 Lifting Lotion (5 ml / 0,17 fl oz), Trin 2 Fixer (5 ml / 0,17 fl oz) og accessories, der er essentielle for at udføre behandlingen. Disse produkter vil lade dig forme dine bryn hurtigt og nemt, og de vil forblive helt perfekte i seks uger! Professionel og hurtig anvendelsesmetode samt en nem trin-for-trin guide er de største fordele ved dette sæt.

Nanobrow Lamination Kit: Lamineringssæt til bryn

nanobrow lamination kit

Gå til nanobrow.dk og opdag vejen for perfekt formede øjenbryn når som helst på dagen eller om natten

Nanobrow Lamination Kit: 7 grunde til, at det er værd at bruge

#1 KOMPLET SÆT TIL BRYNLØFT OG LAMINERE BRYN OG BRYNLØFT DERHJEMME

Nanobrow Lamination Kit er et raffineret og anbefalet øjenbrynsløftningssæt med alt, hvad der er vigtigt for at forme og tæmme dine bryn: flasker med løftende og fastgørende midler, limen og applikatorer, der lader dig udføre behandlingen hurtigt – alt er inkluderet i sættet!

#2 NANOBROW LAMINATION KIT ER FANTASTISK TIL ALLE BRYN

Tynd og sparsom eller tyk og ude af kontrol? Nanobrow Lamination Kit vil få alle bryn til at se deres bedste ud! Du kan regne med effektiv øjenbryn laminering på såvel tynde, pletagtige som tykke og buskede øjenbryn, der ikke kan tæmmes med brynfiller alene.

#3 WOW-RESULTATER

Efter behandlingen vil dine bryn være præcist formede, tykkere og definerede. Du vil se ideelt formede og løftede hår i spejlet. Takket være Nanobrow Lamination Kit behøver du ikke lægge brynmakeup, medmindre du vil! Du vil nyde, at brynene ser smukke ud og har den perfekte form i mange uger!

#4 NEMME INSTRUKTIONER OG BRUG

Dette overlegne brynsæt er lavet med øje for detaljerne: det kommer med en nem manual og nummerede flasker, så du kan laminere brynene derhjemme og opnå de fnatastiske effekter.

#5 FEJLFRI BRYN I MANGE UGER UDEN TOUCH-UPS!

Det her er helt sikkert, hvad der får os til at føle os komfortable og fyldt med selvtillid: du behøver ikke at tjekke, om din brynmake-up drysser eller udtværer, eller om brynene reelt ser flotte ud – for Nanobrow Lamination Kit sørger for at de er flotte hele tiden! Behandlingen holder hårene i deres perfekte form i mange uger, så du ikke behøver at kigge i spejlet hele tiden.

#6 LAMINERINGSSÆT TIL PROFESSIONELLE OG HJEMMEBRUG

Nem påføring, simpel brugsvejledning og nummerede flasker, der ikke er eksklusive for hjemmebehandlinger. Da dette brynsæt er af høj kvalitet, super nøjagtigt og effektivt, så er det også et godt valg for professionelle.

laminering av bryn

#7 NANOBROW LAMINATION KIT ER OMKOSTNINGSEFFEKTIVT

Formlen er designet til at producere langsigtede effekter, der varer op til seks uger, mens selve sættet er nok til 10 anvendelser! Du vil nyde fejlfrie bryn i mange måneder!