Øjenvippe extensions er allerede en standard behandling. Dog er denne semi permanente løsning ikke for alle kvinder. Det er derfor at DIY Eyelash Extensions cluster øjenvipper på det seneste er set på skønhedsmarkedet. Så hvad er fordelene, og ulemperne ved dette produkt?

Hvad er DIY Lash Extensions?

DIY Lash Extensions klynge øjenvipper er en nyhed på skønhedsmarkedet. Disse falske øjenvipper der kan påsættes derhjemme, sikrer variation af dit vippe look på bare 10 minutter. Det er hvor lang tid det skulle tage at påsætte dem, selv for de kvinder som ikke tidligere har prøvet noget lignende

Færdiglavede kunstige øjenvipper fra Nanolash er et premium produkt. De er specielle fordi de er:

  •  Bløde og fleksible – disse individuelle klyngevipper tilpasser sig øjets form, og blender godt ind med de naturlige øjenvipper;
  •  Sort strimmel – muliggør at du kan blende de falske øjenvipper godt sammen med dine naturlige øjenvipper;
  •  Muligheden for at påsætte dem selv, hvilket holder i op til 5 dage.

Takket være disse faktorer får de færdiglavede individuelle cluster vipper som kan påsættes derhjemme, flere og flere fans hver dag. De viser sig at være en god løsning til kvinder som ikke ønsker at skade deres naturlige øjenvipper med semi permanente øjenvippe extensions.

Hvad er fordelene ved DIY Lash Extensions?

Gør-det-selv klynge vippe extensions er en af de mest unikke produkter som for nyligt er kommet på skønhedsmarkedet. Disse falske øjenviper som kan påsættes derhjemme har fået mange kvinders opmærksomhed på verdensplan. Så det er værd at dykke ned i de største fordele ved DIY Lash Extensions. Disse er:

  •  At du kan påsætte dem på bare 10 minutter – det er hvor lang tid det tager dig at lave et look der vil give dig nogle vipper der kan imponere;
  •  Holdbarhed i op til 5 dage – selvfølgelig kan du tage dem af før det;
  •  En pakke indeholder 36 individuelle cluster vipper i 3 længder og 8 styles at vælge fra. Individuelle klyngevipper i 10, 12 og 14 mm gør at du kan lave et ”Russian voloume” look, eller et mere nedtonet look til hverdag.
  •  Muligheden for at købe det komplette øjenvippe extensions kit – i tilføjelse til de falske øjenvipper indeholder kittet også en bonder, en sealer, en remover og et vippeværktøj fra Nanolash;
  •  Klynge øjenvipperne er så godt lavet at de imitere naturlige vipper – du kan let lave et naturligt look;
  •  Sort strimmel – takket være denne løsning kan du uden problemer camouflere overgangen fra de falske øjenvipper til dine naturlige øjenvipper;
  •  Cluster øjenvipper er designet til både professionelt brug, og til at bruge hjemme.

Som du kan se er DIY Eyelash Extensions et produkt som kommer med mange fordele. Takket være disse fordele kan alle kvinder lave deres egen øjenvippe forlængelse på bare 10 minutter, uden at skulle forlade deres hjem.

Det er ikke for ingenting at Nanolash klynge øjenvipper er cruelty-free, som virkelig taler til deres fordel.

Har DIY Lash Extensions nogle ulemper?

Fordelene ved øjenvipperne fra Nanolash kan ikke bestrides på nogen måde. Disse falske øjenvipper der kan påsættes derhjemme ser ud til at være den ideelle løsning. Faktisk er det svært at finde nogle ulemper ved dem.

Disse færdiglavede cluster øjenvipper som kan påsættes derhjemme fra Nanolash er lavet med den moderne kvinde i tankerne. Takket være dem kan alle kvinder lave lige præcis det vippe look de drømmer om, og på samme tid passe på deres naturlige øjenvipper da dette produkt ikke skader dem.

Nanolash bonderen gør at du let kan camouflere overgangen og farven på øjenvipperne, og samtidig gør denne også at de kunstige øjenvipper sidder helt op til 5 dage. Det er virkelig svært at finde nogle dårlige ting at sige om DIY Lash Extensions.

falske øjenvipper

DIY Lash Extensions cluster øjenvipper fra Nanolash – en opsummering

DIY Lash Extensions klynge øjenvipper fra Nanolash er et premium produkt, som er designet til at møde alle kvinders behov. Disse falske vipper som du selv kan påsætte gør at du kan lave lige det look du drømmer om på bare 10 minutter.

Det er umuligt at stille spørgsmålstegn til fordelen ved DIY Lash Extensions. På den anden side er det også svært at finde nogle ulemper ved gør-det-selv klynge vippe extensions fra Nanolash.

Det er sikkert at sige at disse cluster øjenvipper som kan påsættes derhjemme er et ideelt valg for enhver kvinde som drømmer om et lokkende blik på bare få minutter!