Øjenvipper – sarte hår, som dog giver den smukkeste ramme for øjnene. På samme tid, uden ordentlig pleje, forbliver de stort set usynlige. Af denne grund leder mange kvinder rundt om i verden efter den perfekte mascara. Denne rangliste blev lavet for at fjerne enhver tvivl og vælge en mascara, der altid kan vise sig at være pålidelig!

Hvad gør mascara så vigtig i hverdagsmakeup? 

Mascara er et unikt makeup produkt, det er der ingen tvivl om. Du kan ofte forlade huset uden en foundation eller en eyeliner, men det er umuligt at opgive mascara. Det er mascaraen, der giver dig mulighed for at definere øjnene og bringe potentialet af dit blik frem, på bare få minutter. 

Teoretisk set er det de smukke og lange øjenvipper der bidrager mest til enhver kvindes look, så det burde ikke komme som nogen overraskelse, at de er så opmærksomme på dem.

Enhver mascara skal give:

  • ultimativt længere vipper;
  • ultimativt tykkere og mere definerede vipper
  • vippepleje grundet formler med olier og botaniske ekstrakter, så daglig makeup ikke påvirker dine vippers tilstand negativt. 

Det viser sig, at det ikke er så svært at finde en mascara, der opfylder alle de ovennævnte betingelser. Det kræver dog noget engagement.

Mascaraer der opfylder deres opgave – TOP 4 rangliste

Hvilken mascara er så værd at vælge? Hvilken kan give fænomenale resultater fra første børste strøg? Det viser sig at sådanne produkter eksisterer og er inkluderet i følgende rangering!

1. Nanolash Mascara

den bedste mascara

Enhver rangliste skal have en leder. I dette tilfælde var der kun en mulighed – det er Nanolash mascaraen. Den kommer fra et berømt og velrenommeret mærke i skønhedsverdenen. Der kan ikke tages forbehold for kvaliteten. 

Nanolash mascaraen kan købes i to versioner. Du kan vælge mellem en fortykkende mascaraNanolash Volume Up Mascara, og så er der også en forlængende og bukkende mascara, Nanolash Length & Curl Mascara. Så du kan matche mascaraen til dit behov.

Mascaraen, der er udgivet for nyligt, indeholder en perfekt børste. Den er perfekt formet og lavet af højkvalitets silikone. Takket være børsten er det muligt at påføre produktet uden nogle klumper og plettede øjenlåg. Det er også værd at notere holdbarheden her. Nanolash mascaraen aftager eller udtværes ikke. I betragtning af alle de ovennævnte fakta, er det ikke underligt, at denne mascara er blevet en favorit blandt kvinder over hele verden.

2. Lashcode Mascara

Et andet produkt at overveje, når det kommer til den bedste mascara, er Lashcode Mascara. Det er et forlængende og fortykkende produkt, der også hurtigt er blevet en favorit blandt kvinder. 

Lashcode Mascara kommer med en perfekt formet børste, hvilket gør adskillelse af vipper meget lettere. Takket være børsten kan du fordele produktet jævnt og nyde en æstetisk tiltalende makeup. Derudover giver mascaraen også fænomenal holdbarhed. Den smuldrer eller flager ikke af, selv efter en hel dags brug. 

Selvom Lashcode Mascara ikke er et vandfast produkt, udtværes den ikke i kontakt med fugt. 

3. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Den næste plads tilhører Bobbi Brown Extreme Party Mascara. Dette er et produkt med en ganske tyk konsistens, hvilket gør det nemt at påføre på vipperne. Den tørrer hurtigt, hvilket også er væsentligt. Brugerne har bemærket at det er nødvendigt at påføre to lag af produktet, for at opnå en fuld forlængende effekt. 

Hvad angår holdbarhed er den derimod rimelig gennemsnitlig. Det sker nogle gange sidst på dagen, at mascaraen begynder at flage af. Børsten, der følger med produktet, er standard, så det burde ikke medføre store problemer under påføringen. 

4. Isadora Flashing Volume Mascara

Isadora Flashing Volume Mascara er en anden mascara med ret gode online anmeldelser og en ganske solid præstation. Først og fremmest er det værd at bemærke, at brugerne sætter pris på, at produktet er relativt langtidsholdbart. Den bør ikke skalle af eller smuldre, medmindre du gnider dine øjne ekstremt hårdt. Men i kontakt med fugt kan mascaraen udtvære en smule.

Desværre ser det ud til, at børsten er det største problem her. Den er meget kortere end den normale mascara stav. Derudover har den også korte børstehår, der ligner små pigge, placeret i lige rækker. Dette gør det sværere at nå vipperne i øjenkrogene under påføringen, og du ender muligvis op med klumpede vipper. 

Hvordan fortolker man denne rangering af de bedste mascaraer? Præcis som du vil! Det er bestemt værd at være mere opmærksom på Nanolash og Lashcode mascaraerne. Men når du træffer det endelige valg, bør du først og fremmest fokusere på dine forventninger og præferencer.