Har du tørt hår? Cirka 89% af alle kvinder er i samme situation! Fjern dette problem ved at gå efter kraften fra havalger. Genopret sundheden, glansen og blødheden i dit hår takket være en af de mest værdifulde naturlige ingredienser der er kendt i moderne kosmetologi!

Nanoil Algae Hair Mask. Alger og deres kraft til at genopbygge håret.

Hver dag bliver håret udsat for tab af fugt. Desværre er nemt for vandmolekylerne at undslippe håret, især når hårets porøsitet er høj og kutikula er løftet. I sådan et tilfælde, så bliver det lidt af en udfordring at genoprette fugten i håret. Dem af jer hvis hår mister sin vitalitet og gode udseende hurtigt, ved hvor svært dette problem er at løse. Føntørring, styling, eller bare at gå udenfor i stærk vind, er eksempler på de faktorer der fører til tørhed i håret. Heldigvis kan man nu bruge en fugtende hårmaske med alger som en løsning på problemet. Begynd at genopbygge og fugte dit hår hurtigt og effektivt! Når først niveauet af hydration i håret er tilstrækkeligt, så bliver håret modstandsdygtigt overfor ydre aggressorer der angriber hver eneste dag. Alger tilbyder ikke blot værdifuldt fugt, men også kraften fra mineraler og masser af mikroelementer der er essentielle for at håret forbliver sundt og stærkt.

Nanoil Algae Hair Mask. Hvilken hårtype er den beregnet til?

Nanoils hårmaske med alger er beregnet til hår, der søger fugt og genopbygning. Det er et perfekt skønhedsprodukt der kan ændre og forbedre både udseendet og tilstanden af tørt, glansløst og svagt hår, der mangler elasticitet og energi.

Nanoil Algae Hair Mask. Hvilke ingredienser har den?

Denne hårmaske tilbyder en bred vifte af mineraler der er taget fra havbunden. For at sige det på en anden måde, så udnytter denne Nanoil hårmaske havalgers evne til at give fugt. Den anden ingrediens der bruges, panthenol, er kendt for at forbedre håret og dette resulterer i genoplivet, blødt og skinnende hår. Udover disse to ingredienser, indeholder Nanoil Algae Hair Mask også glycerin der er ansvarlig for at hjælpe næringsstofferne med at trænge hurtigere og dybere ind i håret. Det bidrager også til at løfte niveauet af fugt i håret.

Nanoil Algae Hair Mask. Hvilke effekter bør du forvente at opnå?

  • Genopretter naturlig glans til håret.
  • Sikrer en smuk og livlig farve, forhindrer tab af farve.
  • Fugter og forhindrer håret i at tabe vand.
  • Nærer i dybden takket være mineraler der er skjult i alger.
  • Beskytter mod skader.
  • Udglatter håret uden at gøre det fladt.
  • Letter hårstyling.

Nanoil Algae Hair Mask. Hvordan påfører man den korrekt?

Selvom Nanoil Algae Hair Mask tilbyder professionelle hårbehandlinger, så er den beregnet til hjemmebrug. Påfør den en gang om ugen ved at fordele den over fugtigt og rent hår. Hårmasken skal sidde på håret i 15 minutter og herefter fjernes. Bagefter kan du gå i gang med dine almindelige stylingprocedurer for håret, såsom føntørring. Den nemme brugsmetode og korte påføringstid, har gjort Nanoil hair mask til et perfekt hårplejeprodukt man kan bruge derhjemme.

Det interessante er, at Nanoil Algae Hair Mask kan påføres med skønhedsolier. For at gøre dette, så fordel hårmasken på hår der også er dækket af en naturlig olie. På denne måde, vil hårmasken også gøre det nemmere at fjerne olien.

Nanoil Algae Hair Mask skal bruges enn gang om ugen, men i tilfælde af meget skadet hår, kan den påføres hver 3.-4. dag indtil du har fået tilfredsstillende resultater.

Nanoil Algae Hair Mask. Afsluttende kommentarer

Hårmasken med havalger fra Nanoil er en perfekt og professionel hårbehandling designet til hjemmebrug. Den har en behagelig duft og varer i lang tid. De positive effekter ved hyppig brug af Nanoil hårmasken bekræftes af mange positive anmeldelser og kommentarer – den anerkendes ikke kun for at forbedre håret hurtigt, men også for at sikre langtidsholdbare effekter. Giv Nanoil Algae Hair Mask et forsøg! Gå ind på www.nanoil.dk og hjælp dit hår med at blive smukt!