C-vitamin er en af de stærkeste og mest gennemtestede antioxidanter. Hudeksperter anbefaler produkter beriget med C-vitamin, som for eksempel Nanoil Vitamin C Face Serum. Lær hvorfor det er en god idé at bruge serum med C-vitamin hver dag.

Menneskers hud er en levende organisme som har brug for pleje med de bedste produkter for at holde sig i form. Du kan holde fast i hudens ungdommelige udseende ved at tage drastiske skridt som f.eks. botox eller ansigtsløftningstråde, men en anti-aging rutine med ingredienser som f.eks. C-vitamin er mere end nok.

Hvad gør C-vitamin for huden? 

Den sørgelige sandhed er at vi ikke kan stoppe tiden. Heldigvis kan C-vitamin hjælpe med at bremse aldringsprocessen, hvilket udsætter rynkernes fremkomst og holder huden fast i længere tid. Det er også en naturlig solcreme, der beskytter huden mod solens stråler. Det er netop solens stråler der er skyld i 80% af de hudskader der fremskynder hudens aldring. Derudover er C-vitamin en antioxidant, hvilket betyder at det bekæmper de frie radikaler som også er med til at huden ældes tidligt.

Udover anti-aldrings effekten er ascorbinsyre et fremragende middel mod mange forskellige hudproblemer. C-vitamin er et godt valg hvis man har tendens til akne – det forhindrer inflammation, kontrollerer sebumsekretionen, reducerer rødmen og hjælper med at fjerne bumser. Det har også evnen til at fjerne pigment, hvilket vil sige at det lysner pigmentpletter (inklusive pletter efter akne). Der reducerer rødme og mørke pletter, hvilket udjævner hudtonen og giver huden en sund glød.

De bedste hudpleje produkter der indeholder C-vitamin

Ren ascorbinsyre er ret ustabilt, så C-vitaminberigede produkter giver de bedste resultater. Sådanne formler inkluderer stoffer, der stabiliserer og intensiverer virkningen af netop denne ingrediens. Til gengæld bliver din hudpleje endnu mere effektiv. Dette gør sig endnu mere gældende når du bruger et serum i en god kvalitet der har et højt indhold C-vitamin.

Nanoil Vitamin C Face Serum

Dette serum er et rgtig godt valg for piger som gerne vil mærke de positive effekter fra ascorbinsyre på deres egen hud. Så hvem er Nanoil Vitamin C Face Serum beregnet til?

  • Mennesker, der bekæmper stædige pigmentpletter.
  • Mennesker, der har gusten og kedelig hud.
  • Enhver, der ønsker at følge en anti-aging hudplejerutine.
  • Mennesker med akne og problematisk hud.

Nanoil Vitamin C Face Serum afhjælper alle disse problemer, fordi det indeholder en avanceret, stabil form af ascorbinsyre og arbejder indefra. Serummet giver essentielle næringsstoffer til huden og plejer den (sammen med plantesekstrakterne). På samme tid er det et meget let og hurtigt absorberet serum. Sammensætnignen er fra for farvestoffer, parabener,silikoner osv. Dette er en 100% naturlig kosmetik som det er værd at have og bruge regelmæssigt.

Fordele Ved Nanoil Vitamin C Face Serum

Kosmetologer er enige: produkter som Nanoil Vitamin C Face Serum er en af vores daglige hudpleje must-haves. En sikker fordel ved Nanoil Serum er  at det kan bruges på alle hudtyper: moden, tør, akne-tilbøjelig, fedtet osv. Men er det det værd?

Resultaterne taler for sig selv. Takket være egenskaberne ved Nanoil Vitamin C Face Serum er der flere og flere kvinder der køber det og bruger det i den daglige hudpleje.

Regelmæssig brug af Nanoil Serum:

  • øger fugtighedsniveauet og nærer huden.
  • lysner pigmentpletter eller får dem til helt at forsvinde.
  • forbedrer hudens elasticitet.
  • glatter fine linjer ud.
  • gendanner hudens sunde tone og glød.
  • reducerer akne og irritationer.

Flere oplysninger på www.nanoil.dk