Hår og hovedbundens sundhed kommer ofte i fare som følge af en række miljømæssige faktorer, såsom luftforurening, solens UV-stråler og hårstylingprodukter af lav kvalitet. For at revitalisere og opretholde kroppens hår og hovedbund, skal man i stedet for blot at gå til en salon eller købe dyre, kemiske produkter, anvende et dokumenteret behandlingsregime. Philip B-brandet tilbyder en fire trins hår- og skalpfacialbehandling, som giver silkebløde, glatte tråde og en optimal skalpkondition. Fra vask og kur, massage til en nærende, afslappende finishing-behandling, er denne procedure beregnet til at genoprette dit hår, mens du tilføjer en følelse af luksus og beroligelse til din skalp.

Trin 1: Vask og kur med en mild shampoo

For at starte hår- og skalpfacialbehandlingen skal du først rense dit hår og skalp ved hjælp af en mild shampoo, der er lavet af all-natural ingredienser. Når det kommer til shampoo, er det vigtigt at vælge en, der ikke indeholder nogen skadelige tilsætningsstoffer eller sulfater, da dette kan tørre ud og beskadige hår og hovedbund. Philip B’s fortryllende Balance Shampoo har et lavt pH-niveau for optimal skalpbeskyttelse, og er fuldstændig fri for farvestoffer, talkum og parabener. Balance Shampoo indeholder organisk kamille og økologisk rosmarin, som begge arbejder sammen for at styre sebum og styrke håret. Det hjælper også med at reducere hårtab og forhindre skæl. Efter vask testes skalp pH-niveauet, da det burde være under 5,5 for at opretholde den optimale balancen.

Trin 2: Koncentreret oliekur til næring

For at fortsætte hår- og skalpfacialbehandlingen, skal koncentreret olie tilføres. Dette skal ske straks efter shampooeringsprocessen, så olie kan nå de dybere liggende lag af hår og skalp. Philip B’s African Shea Butter Crème & Karite Intense hydrering til både hår og skalp er en unik, beriget formel, der forsyner det udsatte hår og skalp med næring. Denne formel er beriget med saflor, avocado, ris og jojobaolie, som alle arbejder sammen for at sikre, at håret opretholder fuktighed og blive genskabt styrke og glans. Fordi den er så koncentreret, kan den skæres i mere end et trin afhængig af hårtypen og skalpens tilstanden. Det er vigtigt ikke at skalere koncentration af olie over hår og hovedbund, da dette vil forsøge at låse næringsstoffer inde i hårsækkene og forhindre at næringen trænger ind. Efter at oliekuren er blevet udført, skal man skylle håret godt med varmt vand.

Trin 3: Afslapning og dybdemassage

Når shampoo og oliekur er udført, er det tid til at afslappe og genoprette din hovedbund med en dybdemassage. Dybdemassage vil øge blodgennemstrømningen, løsne eventuelle døde hudflager og fortynde build-uppen af daglig stylingprodukter. Philip B ‘s Anti-Frizz Massage Ritual er et tilbud af luksuriøs velvære, der fremmer sund blodcirkulation og nærer såvel håret som hovedbunden. Det er en dybdemassering, der bruger olier og essenser til at lindre og styrke håret. Denne massage teknik bør tage mindst 20 minutter for at placere et lag af zip-devitaliseret farvede væske på håret og nærer håret og hovedbunden fra rod til tip. Denne behandling vil ikke kun genoprette hår og skalp, men også afslappede sanser.

Trin 4: Afsluttende behandling

Sidste trin i hår- og skalpfacialbehandlingen forsøger at afslutte behandlingen ved at tilføje yderligere fugt og beskyttelse. Afslutningen af behandlingen begynder med en kur af Philip B’s Deep shine Rummeligt Plus Range Cure, som er en kraftig produkt-cocktail, der trænger dybt ind i hår og hovedbund for at give ekstra fugt og pleje. Det beriger håret med kostbare olier og organisk plantermad til udglatning af krøller og styrkelse af hårrødderne. Dette produkt efterlader håret ekstremt silkeagtigt og blødt til berøring. Efter kuren skal man skylles og anvende en afrundende klon-maske for at udjævne hårstråene og lukke kutiklerne. Philip B’s Royal Crown M e Resen Styringsmaske er et all-in-one produkt, der både binder fugt, beskytter og gladulerer ned fartøjer, der maksimerer farve og glans. Vandbaseret maske, leverer strækbarhed med mere fleksibel, let kontrol og mere definition. Den afslutter behandlingen og efterlader håret og hovedbunden ekstremt slap, smuk og velplejet.

Fra vask og kur til afslutning, Philip B’s fire trins hår- og skalpfacialbehandling er beregnet til at genoprette selv de mest tørre og skadede hår, mens det beriger hår med næring og pleje. Den innovative proces fuldendes ikke kun med glansfuldt hår, men også et sundt, afslappet sind.