Leder du efter et langtidsholdbart brynmakeupprodukt, der giver dig mulighed for at skabe originale looks til enhver anledning? Fordi vi ønsker at fjerne denne byrde fra dig, har vi samlet fire pomader, der alle er et hit på skønhedsmarkedet. Læs vores bedømmelser!

Fra nu af bliver hverdagsbrynmakeup let, behageligt og vigtigst af alt – præcist. Lær fire af de bedste brynpomader at kende, så du altid kan se fantastisk ud.

TOP 4 brynpomader

1. NANOBROW EYEBROW POMADE

nanobrow eyebrow pomade

Størrelse: 6g

Denne ikoniske og ukomplicerede brynpomade nyder popularitet over hele verden. Tag kontrollen over dine øjenbryns udseende på kun et øjeblik, og væk opmærksomhed med dine bryns vidunderlige glød. Pomaden fra Nanobrow hjælper dig med at skabe den ønskede øjenbrynsform, udfylde dine bryn med udtryksfulde, naturlige farver og maskere eventuelle sparsomme områder, du måtte have. Tilføj om nødvendigt ekstra små hår! Dens vandfaste, lange holdbarhed gør at brynene forbliver smukke hele dagen lang, så du behøver ikke bekymre dig om brynmakeuppen resten af dagen. Form og udfyld brynene én gang, så holder de resten af  dagen! Konsistensen er fantastisk og fløjlsagtig, hvilket gør brynstyling meget mere behagelig og nem hver dag. Det er et strålende produkt til dem, der ikke er så rutinerede i lave brynmakeup ved hjælp af pomade. Dine øjenbryn vil endelig være smukke og præcist optegnet uden et overdrevent eller absurd resultat. Du behøver ikke spekulere på om dine buer ser sparsomme eller ujævne ud. Nanobrow Eyebrow Pomade er en måde at opnå de perfekte øjenbryn på uden den store indsats. Den har den perfekte tykkelse og er et vidunderligt produkt der går godt til både hverdagstøj og en tur i byen. Den holdbare og formbare pomade er skabt til de kvinder, der ikke er helt tilfredse med deres øjenbryns udseende. Pomaden her roses for dens nemme påføring, lange hold og selvfølgelig de fantastiske resultater. Stor værdi for pengene!

Kundeanmeldelser:

“Jeg har ret flotte øjenbryn, men hist og her er der sparsomme områder, og enderne er ujævne. Nanobrow Eyebrow Pomade hjælper mig til at rette op på dem. Et stort plus ved dette produkt er efter min mening de ideelt udvalgte naturlige nuancer og de super langvarige resultater!”

– Monika, 23

“Jeg elsker udtryksfuld makeup, men mine naturlige bryn er desværre ikke ligefrem storslåede eller dristige, som jeg gerne ville have dem til at være. Nanobrow-pomaden hjælper mig med at skabe forbløffende resultater. Jeg er blevet så vant til at lægge denne makeup, at det nu kun tager mig et sekund – bogstaveligt talt!”

– Mary, 40

“Denne pomade er en vaskeægte livredder for mine tynde, sparsomme og lyse øjenbryn. Simpelthen en WAUW-effekt!”

– Lena, 29

Mere information: nanobrow.dk

2. WBco The Brow Pomade

Størrelse: 3g

Drømmer du om perfekt formede øjenbryn? WBco har udviklet en innovativ formel baseret på nøje udvalgte ingredienser, der får dine bryn til at fremstå fantastiske, selv uden makeup. Dens vandfaste, langtidsholdbare formel giver en mat finish og overbelaster ikke hårene eller får dem til at klæbe sammen. Skab smukke øjenbryn med en perfekt overfladetekstur ved hjælp af denne pomade! Du kan vælge mellem fem intenst pigmenterede nuancer til at skabe fantastisk makeup superhurtigt og uden problemer. Ingen absurde eller tegneserieagtige resultater! Pomaden fra WBco er meget nem at anvende: Du skal blot belægge begge sider af børsten med produktet og flade hver side ud for at skabe en skarp kant. Tegn derefter den ønskede form på dine øjenbryn og slut! Dette let cremede produkt er skabt til at give både dristige såvel som mere subtile resultater. Du bestemmer! Pomadens vandfaste og holdbare formel kan bruges under alle vejrforhold. Den er bestemt værd at overveje.

Kundeanmeldelser: 

“Denne pomade tiltaler mig rigtig meget. Der var ingen problemer med at finde en matchende nuance til mit blonde hår. Farven er vidunderlig og naturlig. Jeg har lyst til at bruge det i evigheder, fordi det er så effektivt”

– Liza, 33

“Pomaden fra West Barn Co. har ændret mit liv! Mine bryn ser meget bedre ud nu, og selv en nybegynder som mig kan nemt finde ud af at påføre den. Efter at have testet alle mulige slags brynprodukter er dette helt klart det bedste. Farven er perfekt og holder længe!”

– Sylwia, 25 år

“Uden tvivl den bedste pomade jeg nogensinde har brugt. Hurtig at påføre og utrolige farver”

– Julia, 40

3. Benefit Cosmetics POWmade

Størrelse: 5g

Denne cremede brynpomade er beriget med intense pigmenter. Dine brynhår vil endelig opnå det udseende som du altid drømte om! Transformer dine øjenbryn med et fingerknips. Fremragende farvenuancer hjælper dig med naturligt at udfylde sparsomme områder ved brugen af blot et par streger! Den cremede og lette konsistens dækker hårene og giver en smuk fløjlsagtig finish. Holder op til 36 timer! Pomadens vandfaste formel tørrer ikke, smitter ikke af, og der er ikke noget overskydende produkt på brynene efter påføring. En anden fordel ved dette produkt er den indbyggede børstevisker, som sikrer, at der er den helt  perfekte mængde pomade på din børste. Dette bliver din nemmeste løsning til et perfekt look uden besvær! Den specialdesignede dobbeltsidet børste fungerer altid utroligt godt, og du spilder ikke noget af produktet. Udfyld brynene, uanset hvor du har brug for det!

Kundeanmeldelser:

“Det er første gang, jeg nogensinde har brugt et produkt af denne type, og jeg tror, det er det perfekte begynderprodukt. Emballagens form hjælper med ubesværet at slippe af med overskydende produkt fra børsten, så jeg meget hurtigt kan skabe et naturligt hverdagslook. Pigmenterne er gode, og jeg har ikke haft problemer med at optegne mine bryn og lave et dristigere makeup-look”

– Blanka, 26

“Jeg elsker den! Produktet er supereffektivt, og en lille mængde sikrer de perfekte resultater. Efter længere tids brug tørrer det slet ikke ud, hvilket er et stort plus! Det holder på brynene hele dagen lang”

– Julia, 41

“Det er simpelthen en ideel brynpomade. Hver kvinde bør have én i deres makeup tasker. Det er en skam, at jeg opdagede det så sent, men bedre sent end aldrig, dette produkt er det bedste nogensinde!”

– Edyta, 37

4. Refy Brow Pomade

Størrelse: 1,5 g

Ønsker du præcist stylede øjenbryn hver eneste dag? Så kommer Refy Brow Pomade dig til undsætning! Det er simpelthen en genial brynpomade. Ønsker du at få dine øjenbryn til at være udtryksfulde og have usædvanlig dybde? Den specialdesignede skråbørste gør det muligt. Pomadens cremede konsistens glider let henover huden og udfylder huller og pletter. Den matte finish ser meget naturlig og fantastisk ud på samme tid. Du kan kombinere brynpomaden med andre nuancer og skabe drømmelooket. Få vidunderlige øjenbryn, der vil bringe skønheden i dine øjne frem. Det eneste du skal gøre er at påføre en lille mængde på enden af en børste og derefter udfylde buerne, hvor der forekommer sparsomme områder. Tilføj om nødvendigt mere af produktet og skab en mere intens skygge. Er det ikke enkelt? Refy Brow Pomade er ikke den billigste, men den er værd at anskaffe.

Kundeanmeldelser:

“Jeg er helt vild med dette produkt! Det har en ultrafin applikator, og selv en meget lille mængde er nok til at skabe hele looket. Efter at have brugt det i meget lang tid bemærkede jeg, at det ikke tørrede ud, hvilket er et kæmpe plus. Det bliver siddende på brynene hele dagen lang”

– Judyta, 30

“Mit nye yndlingsbrynprodukt. Indtil videre er dette produkt bedre end en øjenbrynsblyant og smukkere end det pudder, jeg tidligere har testet. Det giver dig mulighed for at skabe et mere præcist udseende! Jeg elsker det”

– Magda, 24

“Et rigtig godt produkt. Jeg elsker resultaterne – naturlige og ikke for intense. Jeg bruger pomaden hver dag, og jeg har stadig rigtig meget tilbage”

– Marysia, 39