Brynpomader er for nylig blevet det helt store hit indenfor skønhedsverdenen! Og det er ikke underligt: indtil nu har intet produkt givet så mange muligheder indenfor brynmakeup. Hvilken pomade skal du vælge? Jeg satser på Nanobrow Eyebrow Pomade – den er unik cremet og fløjlsagtig, hvilket sikrer fremragende makeup-resultater. Lær den bedre at kende!

bedste brynprodukter

Hvad er Nanobrow brynpomade?

Nanobrow Eyebrow Pomade, der er blød som smør, kommer i en elegant krukke, der letter påføringen. Dens behagelige, fløjlsagtige konsistens giver dig mulighed for præcist at skitsere og udfylde dine bryn samt skabe hårlignende streger i de sparsomme områder. Fra nu af vil sparsomme eller knapt definerede øjenbryn ikke længere være et problem!

Nanobrow Eyebrow Pomade er vejen til tykke og definerede øjenbryn, præcist udfyldt og perfektioneret ned til mindste detalje. Hvis du drømmer om øjenbryn som dem, du ser på Instagram – vil brynpomaden fra Nanobrow være det helt perfekte produkt til dig! Fra nu af kan du også få dine drømmebryn: præcis som du ønsker de skal være! Den bløde og formbare Nanobrow-pomade gør makeup mere behagelig og holder brynene på plads hele dagen uden risiko for udtværing eller brug for touch-ups.

De tre smukke, elegante og raffinerede nuancer giver fantastiske effekter: øjenbrynene ser meget naturlige ud, og alligevel fejlfri. Du kan også opbygge dækningen – fra subtil til kraftig og intens: det hele afhænger af dine præferencer og anledningen. Hvilken slags brynudseende har du lyst til i dag? Pomaden fra Nanobrow hjælper dig med at opfylde alle dine visioner! Skab dine øjenbryn, som du ønsker de skal være, og få dem til altid at fremstå perfekte!

Hvordan laver du dine øjenbryn med pomade?

Pomaden fra Nanobrow fås i tre nuancer:

  • Mørkebrun
  • Mellembrun
  • Lysebrun

Nanobrow Eyebrow Pomade – Øjenbrynpomade

Fås i forskellige nuancer:  

Blandt dem vil du helt sikkert finde den perfekte nuance, der matcher dine ansigtstræk! Hvordan bruger man den? Det er faktisk meget ligetil!

  1. Skrab lidt af produktet ud på en børste (også tilgængelig fra mærket Nanobrow) og optegn brynet, dette skaber brynets kontur. Fokusér særligt på bundlinjen, som skal være mere udtalt.
  2. Udfyld gradvist dine bryn med farve, og opbyg langsomt dækningen Sørg for at anvende mere farve på brynhalen.
  3. For at opnå et mere subtilt udseende i dagtimerne kan du børste den overskydende pomade ud med en spoolie. Husk, at den indre brynkant skal være mere subtil, så børst den mere ud i det område.

Hvor kan man købe Nanobrow Eyebrow Pomade?

Du kan købe brynpomaden fra Nanobrow helt uden at skulle forlade hjemmet! Hvis du kan lide online shopping, skal du gå til www.nanobrow.dk. Mærket tilbyder en bred vifte af de mest varierede brynmakeupprodukter i topkvalitet. Ud over pomaden kan du også købe satin, perfekt pigmenterede brynpudder, en brynblyant, nærende ansigts- og øjenmakeup, vippe- og brynserum og mascara til brynstyling og gel. Tjek tilbuddet i dag, der er meget at vælge imellem. Hvilket brynudseende har du lyst til i dag?

brynmakeup tips