Rosaceaplaget hud plejer at “blive vred” og alt for sensitiv, og reagerer på varme drikke og krydret mad. Er det muligt at fjerne disse reaktioner? Det er det! De rette hudplejeprodukter, med en førende rolle til et ansigtsserum, er nøglen til succes. Se de toprangerede anti-rødme serummer og vælg den bedste til din hud!

Hvordan opfører hud med rosacea sig?

Denne type hud er ekstrem sensitiv til alle vejrskrift. Den lider når den bliver udsat for varme, koldt vejr, aircondition, tør luft eller pludselige temperaturskift. Rødme er almindeligt. For meget sol eller solsenge anbefales ikke. Udover røde kinder, bliver huden dækket af synlige blodkar, samt karsprængninger nær hudens overflade. Nogle folk arver denne type hud og er forbundet til gener, mens andre udvikler den på grund af hormonforandringer (menopause, prævention, graviditet), men også stress eller cigaretter og alkohol, som har en dårlig effekt på huden. Hvis din hud har tendens til karsprængninger og inflammation, så bør de vælge de rette produkter, især serum der trænger ind i huden og hjælper svage kapillærer. Vi vil fortælle dig, hvilke der er de bedste valg.

De bedste anti-rødme ansigtsserummer til hud med rosacea: beskrivelser og brugeranmeldelser

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Et rødmereducerende serum af Nanoil fortjener førstepladsen. Dette fantastiske produkt kommer i en stor flaske, har en god pris og er lavet af fantastiske ingredienser. Det får en femstjernet bedømmelse fra brugerne og anbefales ofte som et godt, multitaskende serum til hud med rosacea. Det udfører mirakler på sensitiv hud takket være en blanding af spændende planteekstrakter: Ekstrakt fra buckeye, cypresskogler og lindetræ lindrer hurtigt alle typer irritaitoner og rødme, og forsegler de vaskulære vægge, og styrker dem samt forhindrer karsprængninger. Nanoil serum sikrer huden, så den ikke skades af eksterne forhold. Derudover forhindrer serummet for tidlige rynker og udjævner hudtonen, så ansigtet holdes sundt, fint og ungdommeligt.

mere information: www.nanoil.dk

Nanoil Anti-Redness Face Serum Anmeldelser

Den får gode bedømmelser for prisen, størrelsen og teksturen, men formlen og effekten er de største fordele. Ifølge glade brugere, så forbedrer den huden fra første påføring.

Exuviance Antiredness Calming Serum

Det er et ret dyrt produkt til hud med rosacea, men har gode ingredienser og er nemt at bruge, samt ret let. Serummet indeholder nogle plantebaserede ingredienser, for eksempel buckeye ekstrakt, der er essentielt for at styrke svage kapillærer. Derudover indeholder Exuviance-serummet alger, hvid the og lakridsekstrakt, der fugter og nærer, samt koffein, peptider og zink, som booster hudens immunitet og lindrer inflammeret hud. Hvis det påføres jævnligt, så forskønner serummet reaktiv hud og forhindrer at synlige blodkar opstår.

Exuviance Antiredness Calming Serum Anmeldelser

Exuviance Serum får ret gode anmeldelser for den unikke blanding af ingredienser og mange plejende ingredienser der fremmer reaktiv hud og virker på flere niveauer.

PCA Skin Anti-Redness Serum

PCA serum er en god kur mod rødme i ansigtet, inflammation og irritationer. Det lindrer huden og mindsker følelsen af ubehag, så derfor passer det til følsom og allergiplaget hud, der nemt irriteres. PCA Skin Anti-Redness Serum er et ret populært valg til rødmeplaget hud. Det er ret dyrt for en flaske på 30 ml, men har en jævn tekstur, der gør produktet ikke-komedogen og tynger ikke sensitiv hud. Du kan enten bruge det om aftenen eller om morgenen før en ansigtscreme. Produktet indeholder lindrende og fugtende ekstrakter fra alger og kapers-ekstrakt til at lindre et blussende ansigt.

PCA Skin Anti-Redness Serum Anmeldelser

PCA Skin Anti-Redness Serum får ret gode anmeldelser, da det er en rødmereducerende ekspert. Det fugter effektivt, virker godt om sommeren og vinteren, når sensitiv hud lider på grund af varme, koldt vejr eller centralvarme.

REN Evercalm Anti-redness Serum

Brugere kan lide dette lindrende serum. De bruger det typisk under en skønhedsrutine om aftenen for at undgå at ødelægge make-up med en usund glans.

REN Evercalm Anti-redness Serum Anmeldelser

Brugere kan godt lide dette lindrende serum. De bruger det typisk i deres aftenrutine, for at undgå at ødelægge make-uppen med usund glans.

MURAD Sensitive Skin Soothing Serum

Et let og letanvendeligt serum lavet til rosacea-plaget, reaktiv, sensitiv og rødmeplaget hud. Det lindrer hurtigt brændende, røde ansigter og forhindrer yderligere irritationer, da det gør huden mere resistent overfor eksterne forhold. Hyaluronsyre er en stor ingrediens, der fugter og giver et mere ungdommeligt look. Kamille og arnika-ekstrakter lindrer huden og segler blodkarene.

MURAD Sensitive Skin Soothing Serum Reviews

MURAD-serummet får gode anmeldelser, da det er effektivt til at lindre huden og levere optimal hydration. Da det er let, kan det bruges under make-up.