Karsprængninger, inflammeret hud og vedvarende rødme er blot en af de ting, som Nanoil Anti-Redness Face Serum håndterer perfekt. Læs videre og lær nyheden bedre at kende!

Hudpleje er en udfordring, hvis din hud er problematisk og krævende. Nogle gange fejler almindelige produkter og vi har brug for et særligt produkt. Hvis du lider af rosacea, reaktiv hud og irritationer, så ved du hvad vi mener. En almindelig fugtcreme eller seurm kan efterlade din hud irriteret, så du har brug for et vægtløst produkt, der kan genoprette balancen og lindre ubehaget, som er typisk for hud med tendens til rødme.

En anti-rødme ansigtsserum fra Nanoil er et godt eksempel, da den er særligt lavet til at reducere karsprængninger (og andre hudproblemer).

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Det føles så let på ansigtet, at du bliver forelsket i det med det samme. Da den er flydende, bliver den hurtigt absorberet af huden. Nanoil Anti-Redness Face Serum forårsager ikke noget fedtethed eller tynger huden ned, men er et lindrende kompres på inflammeret hud. Det tager kun få sekunder at give den ønskede friskhed, fugt og elasticitet, som er essentielt for irriteret hud. Når først du bemærker effekten på din hud, vil du blive ved med at købe den.

Hvilke ingredienser indeholder denne rødme-reducerende serum?

Hvis din hud reagerer stærkt på kosmetik eller andre irritationer, og er ekstremt sensitiv, så skal du være opmærksom på ingredienserne i de produkter du køber. Mange ingredienser i almindelige hudplejeprodukter er for hårde til følsom hud.

For at imødekomme kravene fra hud med karsprængninger, har Nanoil blandet naturlige planteekstrakter med fugtende ingredienser og vitaminer, der danner et serum, som er rigt på buckeye-ekstrakt, som forstærker blodkarrene, lindeekstrakt, der forhindrer inflammeret hud, nærende cypress og en antioxiderende plante direkte fra Indien. De er inkluderet i en vægtløs formel uden olier, så de ikke tilstopper huden.

Hvad gør Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Effekterne skyldes planteingredienserne der bruges i dette serum. Hvilke fordele vil hyppig påføring i 3-4 uger give? En hel masse!

Nanoil Anti-Redness Face Serum:

  • lysner hyperpigmentering og rødmen
  • reducerer inflammation og irritation
  • begrænser og styrker kapillærer
  • fjerne synlige blodårer
  • beskytter huden mod ting, der udløser irritation
  • lindrer den stramme og brændende følelse i ansigtet samt kløe
  • fugter og nærer

serum mod rødme i ansigtet Nanoil

Her er en ekstra fordel. Påføringen er super nem. Du kan bruge en massagegenstand, såsom en kølende jaderulle, men det er ikke nødvendigt. Dine fingerspidser fungerer også fint. Du skal bare huske at fjerne make-up produkter og rense ansigtet i dybden først, så det akn opsuge alle de fantastiske ingredienser og give gode resultater. Det anbefales at bruge Nanoil Anti-Redness Face Serum én gang om dagen ved sengetid.

Vil du vide mere?

Besøg www.nanoil.dk og tjek flere detaljer om Nanoil Anti-Redness Face Serum. Bestil en ordre med hjemmelevering og få et ansigt fri for rødme, karsprængninger og andre urenheder.