Du er lige stået op, men med de mørke rande under øjnene ser du allerede træt ud. Lyder det bekendt? Der findes heldigvis mange forskellige måder hvorpå du kan se frisk ud – og de kan alle testes derhjemme.

Træthed, hævelser, og mørke rande under øjnene opstår ofte som resultat af en søvnløs nat. De får en til at se træt ud og man bliver nødt til at kæmpe mod tiden hver morgen for at dække dem til. Hvordan løser vi dette problem? Hvis du virkelig ikke har tid til at lægge makeup om morgenen kan du følge et af følgende råd. Læn dig forlæns, så dit hoved kommer tættere på dine knæ. Du behøver ikke være lavet af gummi for at kunne gøre dette, så længe du kan bukke lidt i hofterne. På dene måde øger du din blodcirkulation til hovedet og ventilerer hudcellerne, hvilket gør huden mere pink. En anden metode er, at vælge det rigtige tøj. Tag ikke sorte trøjer på når du er træt – vælg hellere en trøje i en farve som matcher din hudfarve. På denne måde formår du at se frisk og udhvilet ud.

Hvis du har lidt mere tid og morgenen kan du prøve en af vores andre opfriskende teknikker. Vask ansigtet med vand med isterninger for at øge blodcirkulationen og føle dig mere afslappet. Med denne teknik kan du hurtigt få pink og frisk hud igen. Udover kalorieforbrænding er fysisk aktivitet også godt for huden. Ved at bevæge kroppen ventilerer du hudcellerne, hjælper kroppen med at fjerne toksiner, og forhøjer niveauet af endorphin i din krop. Drink mindst én liter vand om dagen for at hydrere kroppen og udsætte aldringsprocessen. Hydreret hud ser ungere og smukkere ud. Husk, at drikke et vand på tom mave, lige når du er stået op. På denne måde giver du dit stofskifte et boost. Hvordan kan man ellers slippe af med mørke rande som er opstået efter en rastløs nat? Læg to skeer i fryseren i 10 minutter og læg dem derefter på øjenlågene og huden omkring øjnene. Dette forbedrer blodcirkulation, fjerner mørke rande, og gør huden mere frisk.