Har du været bekymret omkring dit hår for nyligt? Virker det til at være svagt, miste farve, glans og styrke? Tror du, at håret har brug for nogle dyre behandlinger for at genoprette deres naturlige skønhed? En hurtig reparationsplan for skadet og dehydreret hår – eksisterer det overhovedet?

NANOIL micellar shampoo beriget med keratin er lavet til kruset og skadet hår til at hjælpe dig med at reparere og fugte det, hvert enkelt hårstrå. Fortsæt med at læse for at lære hvordan man bruger denne shampoo, for at genoprette styrken og skønheden ved dit hår næsten natten over.

Nanoil Micellar Keratin Shampoo: Hvordan virker det rent faktisk?

Den vigtigste opgave ved denne shampoo er, at reparere skadet, livsløst og tørt hår. Det forbedrer synligt fint og fladt hår. Derudover beskytter NANOIL keratin shampoo håret mod skader, får det til at se smukkere ud og mere glødende. Den unikke formel er bevist til at være en rig kilde til proteiner, værdifulde fedtsyrer og miceller, der hjælper dig med at tilbagevinde fyldigt og sundt hår. NANOIL keratin shampoo:

  • reparerer kruset og skadet hår.
  • genopbygger udtørret hår med vand.
  • renser hovedbunden effektivt og mildt.

micellar shampoo til tørt hår med keratin Nanoil

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Hvilken hårtype er det beregnet til?

Denne micellar shampoo plejer håret og renser det, det er ikke-invasivt og utroligt effektivt. Dette betyder, at det passer selv til sensitivt, fint og delikat hår, såvel som hovedbunden der er udsat overfor irritationer. Denne shampoo håndterer selv meget fedtet og ekstremt skadet hår, der har brug for en stor portion hydration.

Derudover passer Nanoil NANOIL Keratin Micellar Shampoo perfekt til brug på både dehydreret, tørt, normalt og svagt hår. Effekten af en renset hovedbund og hår opnås efter blot en gangs brug. Dette produkt fjerner nemt produktrester, som er endnu et plus der skal nævnes. Hvis du ønsker at genoplive udtørret hår med vand, så skal NANOIL micellar shampoo med keratin finde vej til dit badeværelse.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Hvad er nøgleingredienserne?

  • miceller – renser håret og hovedbunden i dybden. De fjerner urenheder og produktrester der plejer at samle sig på håret. Derudover er denne micellar shampoo pH-balanceret, hvilket betyder, at den ikke forstyrrer hovedbunden.
  • flydende keratin – trænger hele vejen ned for at nå ind i de inderste hårstrukturer for at fikse og reparere skade. Derudover tilføjer det glans og forbedrer hårets udseende ved at gøre håret mere voluminøst. Håret bliver omgående blødt.
  • castorolie – den fineste olie til at pleje håret. Det styrker ikke blot håret men er også antiseptisk. Takket være castorolie, bliver hovedbunden næret i dybden og gneopfyldt med fugt. Denne olie er også kendt for at forhindre tørhed og seborré.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Brugsanvisning

Du kan bruge denne shampoo så ofte du ønsker. For eksempel, hvis dit hår er fedtet, kan du række ud efter NANOIL Keratin Micellar Shampoo hver dag uden risiko for at irritere hovedbunden. Takket være disse værdifulde micellar molekyler, efterlader NANOIL shampooen håret helt rent. Som resultat, er håret blødere, behageligt at røre ved og fyldt med sund glans. Keratin er i stand til at udfylde hullerne der opstod på hårets skaft og genopbygge det under vask.

Denne shampoo holder længe og skummer godt. Hvis du vil bruge den, så klem en klat ud i hånderne og fordel det på vådt hår. Masser hovedbunden, rens håret og gentag proceduren hvis dit hår har brug for ekstra shampoo.

NANOIL Micellar Keratin Shampoo: Booster effekterne!

Hvis dit hår er ekstremt skadet og kan bruge lidt ekstra støtte og forstærkning, så kan du give hele NANOIL keratin hårplejekollektionen et forsøg. Du kan finde en hårmaske og en tofaset spraybalsam. Se hvordan dit hår genvinder dets tabte vitalitet og fantastiske udseende! Reparer dit hår derhjemme og få salonagtige effekter – NANOIL tilbyder professionelle løsninger til hjemmebrug. Se for dig selv, og gå til [nanoil.dk]!