Enhver kvinde drømmer om en voluminøs frisure, men det er svært at opnå. Hvis du også er træt af non-stop toupering og spray-tyngede hårstrå, så er vi glade for at fortælle, at der kun er én ting, du har brug for kun har brug for – og så vil problemet med manglende hårvolumen være løst!

Hvordan tilføjer man volumen til håret?

Mangler håret fylde? Det skal du ikke længere klage over! Vil du gerne skabe mere volumen i dine flade og livløse lokker? Få en Nanoil Hair Volume Enhancer – en letvægtsspray til hverdagens stylingrutine. Du vil hurtigt lære, at dine lokker kan opnå en helt utrolig fylde. Nanoil vil omslutte dem med en glat, let belægning for at få den ekstreme volumen til at holde hele dagen!

Nyttig viden!
Overskydende stylingprimer vil tynge dit hår meget – i stedet for at tilføje volumen vil du skade dit hår! Og det er netop grunden til kun at anvende én konsistensvolumenforstærker, der er yderst effektiv og med en let konsistens, som får håret til at se fantastisk ud og holder det sundt.

Nanoil Hair Volume Enhancer – Maksimalt effektiv rodløfter til håret

Sig farvel til de unaturligt udseende, stive hårstrå. Selv meget tyndt og sart hår kan få et friskt og dejligt udsende uden den grove belægning, som traditionelle stylingprimere efterlader. Tid til forandring med Nanoil – en vægtløs hårmist, som øjeblikkeligt løfter rødderne og giver mulighed for at skabe naturligt udseende volumen til et elastisk, glat og blødt hår!

Nanoil Hair Volume Enhancer er en rodløfter, der får rosende anmeldelser fra hele verden. Kvinder elsker at bruge dette produkt, fordi de dermed nemt kan opnå saloneffekter, så den daglige stylingrutine ikke længere er trættende og tidskrævende. Få effekten af voluminøst, naturligt udseende og supersundt hår!

Nanoil Hair Volume Enhancer – hvorfor er den så genial?

Hvorfor er Nanoils rodløfter ufejlbarlig? Hemmeligheden ligger i de nøje udvalgte og geniale ingredienser. De vidunderlige effekter er mulige takket være formlen. Nanoil Hair Volume Enhancer:

  1. Gør stylingrutinen dejlig og nemmere og tilføjer volumen selv til de tungeste hårstrå.
  2. Har en let konsistens, som ikke overbelaster håret eller gør det fedtet
  3. Plejer, styrker og forskønner håret ved at øge glansen.
  4. Beskytter håret under alle forhold, forhindrer hårstrået i at knække og forhindrer skader på håret.
  5. Skaber naturligt udseende volumen, afværger krus og statisk elektricitet.
voluminøs frisure Hair Volume Enhancer

De nærende ingredienser i Nanoil hårvolumenforstærker

Nanoil Hair Volume Enhancer har endnu mere at byde på – næringsstofferne i formlen er bestemt værd at bemærke. De tager æren af at holde dit hår fabelagtigt og fyldigt hele dagen. Denne rodløfter indeholder 5 fantastiske stoffer, som enhver fan af hårpleje vil påskønne. De er de vigtigste ingredienser, som vores frisurer skal forsynes med regelmæssigt.

Keratin – et kraftfuldt protein, som fremmer hårreparation, gør håret flottere, tilføjer glans og øger modstandskraften. Det er et fantastisk stof, hvis du ønsker tykkere og fyldigere hår.

Panthenol – er fugtighedsgivende, pro-vitamin B5, giver glans, glathed og modstandsdygtighed.

Hvedeproteiner – er vigtige næringsstoffer som styrker og beskytter håret.

Vitamin B3 – fugter og fremmer sund hårvækst.

Vitamin E – såkaldt ungdomsvitamin, som har anti-age og nærende egenskaber. Vitamin E opfrisker hårfarve og sundhed.

Hvor kan man få Nanoil Hair Volume Enhancer?

Man kan købe denne rodløfter i Nanoils officielle butik. Gå ind på www.nanoil.dk og se samtidig andre fantastiske produkter fra Nanoil.