Hvilken type øjenbryn har du? Er de for lette og næsten usynlige eller er de tykke, fyldige og rodede? Uanset hvilket problem du oplever, vil en god brynmascara hjælpe dig med at klare det. Her er den nyeste skønhedssensation, der har taget internettet med storm! 
Oplev Nanobrow Shape Mascara og opdag hvordan den kan ændre dine øjenbryns udseende på bare et øjeblik.

Hvordan vælger man en god brynmascara?

Hvordan kan man se, om en bestemt brynmascara er værd at købe? Det er altid en god idé at tjekke anmeldelserne før køb og gære sig et par overvejelser, der kan hjælpe dig med at beslutte, om det er det rigtige produkt at have i din makeuptaske.

  • En af prioriteringerne bør være at vælge den rigtige farvenuance på produktet. Farven skal også matche den rigtige nuance af brynhår og hud. Mange mascaraer kommer i unaturlige farver, der desværre giver brynene et ret besynderligt resultat. Nanobrow Shape Mascara fås i tre flotte nuancer, der ser naturlige ud på hårene og skaber et flot makeup-look. Derudover ser de perfekte ud i ethvert lys, også skarp belysning.
  • Brynmascaraens konsistens er også vigtig at overveje. Mange mascaraer er for tykke og har en klæbrig konsistens. Andre er alt for flydende, så de giver unøjagtige resultater. Også på dette punkt er Nanobrow Shape Mascara perfekt. Den har en fantastisk konsistens, så den ikke efterlader klumper eller klæber hårene sammen – den dækker hvert lille hår med et jævnt lag af produktet og giver tredimensionelle fjerbryn.
  • En anden vigtig ting at tage i betragtning er den brynbørste,  du bruger. Hver producent udstyrer normalt mascaraen med en slags børste, den er ofte ret lille med lige børster af samme type. Ikke alle fungerer så godt, som de burde, da de fleste ikke adskiller brynhårene og påfører en større mængde af produktet, end det er nødvendigt. Nanobrow Shape Mascara er anderledes: den har en raffineret, ergonomisk og brugervenlig spoolie, der gør det nemt, hurtigt og ekstremt præcist at lave brynmakeup!
  • Husk, at den valgte brynmascara skal give et langt og godt hold, og dens konsistens bør ikke tørre for hurtigt, da det gør det svært at style brynene – klumper ser ikke tiltalende ud på brynene. Du vil utvivlsomt elske konsistensen på Nanobrow Shape Mascaras, der til trods for at den er hurtigtørrende, lader dig skabe din makeup og style brynene i dit egen tempo.

Nanobrow Shape Mascara

Mange glade brugere vælger netop denne mascara – hvorfor? Fordi øjenbryn stylet med Nanobrow Shape Mascara ser bedst ud! De er lidt tykkere, deres farve er mere intens, de fremstår med et meget fyldigere udseende og er perfekt stylet. Makeuppen er holdbar og holder hele dagen. Mascaraen tilføjer smukke, berigende farver til dine øjenbryn. Spoolien fungerer også utroligt godt, så makeuppen tager kun et sekund! Du vil helt sikkert blive forbløffet over den lille, præcise brynbørste. Nanobrow Shape Mascara giver både definition og den perfekte form til dine øjenbryn. Den vil style selv meget uregerlige og usamarbejdsvillige brynhår. Brynene vil være disciplinerede og på plads uden sammenfiltrede hår og uønskede klumper. Desuden kan Nanobrow Shape Mascara bruges alene eller som sidste trin i et makeup-look udført med blyant eller brynpomade.

Nanobrow Shape Mascara – hvordan skal man anvende den?

Påføringen af Nanobrow Mascara er utrolig let: det vil kun tage dig få bevægelser med brynbørsten. Husk dog, at makeuppen ikke bør hastet, da dette kan resultere i unøjagtighed. Spoolien skal være dækket af mascara og derefter bruges til at børste gennem hårene langsomt og med fuld opmærksomhed. Påfør ikke for meget på én gang, det er bedre at tilføje flere lag, når det første lag er helt tørt. Vær opmærksom  på, i hvilken retning du kæmmer dine brynhår – dem der er nederst skal børstes opad og resten, dem i midtersektionen og på brynhalerne – op og væk.