Den nyeste kosmetikkollektion fra Mac Cosmetics er designet i samarbejde med en af de mest farverige designere i verden. MAC X CHRISCHANG er en limited edition kollektion med 14 forskellige produkter som hver især har fascinerende emballager. Hvilke resultater har samarbejdet bragt og hvad tilbyder denne kommende kollektion?

Chris Chang er en af de mest farverige mennesker i modeverden; hende designs kombinerer udtryksfulde farver, kunst, og i mange tilfælde folkemotiver fra forskellige kulturer rundt omkring i verden. Designeren er farvedronningen og der er ingen grænser for hendes kreativitet eller kunstneriske egenskaber. Chang gør især meget for at sløre grænsen mellem elegant og farverigt for at vise, at udtryksfulde farver sagtens kan bæres af elegante kvinder. Det er lige præcis dette MAC x CHRISCHANG kollektionen har at byde på.

Blandt de fjorten forskellige produkter vil du kunne finde en masse farver og en ubestrideligt passioneret følelse. Emballagerne er designet til Mac Cosmetics og er udsmykket med fantastiske mønstre og farver. Kig nærmere på kollektionen, for designeren har gjort fuld brug af solen, farven, og de originale farvekombinationer i makeup. Blandt de fjorten produkter vil du kunne finde øjenskygge, læbestift, og blush. De primære farver er violet, pastelblå, rød, pink, og orange, men kollektionen byder også på noget helt anderledes: gul læbestift!

Samarbejdet med Poesia, Changs mærke, er det første samarbejde af sin art. James Gager, Mac Cosmetics’ direktor, har røbet, at han næsten ikke kan vente til MAC x CHRISCHANG kollektionen udgives i maj måned. Samarbejdet med den Shanghai-baserede designer har taget alt fra emballage til kollektionsproduktion i betrakning. Chris Chang har hjulpet til med design, farvevalg, og den visuelle kampagne. Med dette projekt kan det være, at Mac og Poesia kommer til at ændre hele makeuplandskabet.