Nanolash Lift Kit - en revolution indenfor styling af vipper

Alle kvinder kender til kampen for at få lange, fyldige vipper. Det, der ofte sker, er, at vipperne er tynde og mangler volumen, og derudover har de tendens til at falde ud. Falske vipper eller langtrukken brug af mascara kan ikke længere gøre det. Så det er værd at overveje innovative løsninger, såsom lash lift og laminering med Nanolash Lift Kit.

Hvilken effekt har lash lift og laminering?

Lash lift og laminering forbindes primært med kosmetiske procedurer. Ansigts- og kropsløft bruges til at stoppe tiden. Men lift og laminering kan også udføres på vipperne. Denne behandling er efterhånden udbredt i skønhedssaloner.

Lash lift-metoden fokuserer primært på særprodukter, der giver vipperne en bestemt form. Denne behandling giver vipper:

 • der er løftet fra rødderne;
 • der ser længere ud;
 • med øget volumen;
 • med en specifik bukket form.

Men nu til dags, kan du lave dit eget lash lift derhjemme. Du skal bare prøve Nanolash Lift Kit til lash lift og laminering.

Lash lift og laminering derhjemme - Nanolash Lift Kit

Nanolash Lift Kit – hvad består produktet af?

Nanolash Lift Kit er en revolution indenfor styling af vipper. Det er et sæt, der er udviklet til professionelle vippe-artister og alle kvinder, der drømmer om en smukkere indramning af deres øjne. Dette kit indeholder tre produkter, der skal bruges i den beskrevne rækkefølge, samt Lash Lift-lim, silikone-stænger og andet nødvendigt tilbehør. Det er værd at bemærke, at alle produkterne er meget effektive. De fås i form af poser på 0,5 milliliter, og du får 10 af hver. Limen leveres derimod i en tube på 5 milliliter, og holder i lang tid.

Derudover indeholder pakken også instruktioner. Ved at følge manualen kan du selv forbedre dine vippers udseende i op til 8 uger. Før brug skal vippernes renses grundigt. Derefter skal du:

 • adskille de øverste og nederste vipper og, ved hjælp af limen, sætte stængerne i den relevante størrelse fast på øjenlåget;
 • bruge Lift – Step 1 – cirka 1 millimeter fra vippelinjen, og lade produktet sidde i 7–10 minutter, inden du fjerner det;
 • bruge Fix – Step 2 – på samme måde, inklusiv at lade produktet sidde i 7–10 minutter, inden du fjerner det;
 • bruge Keratin Booster – Step 3 – på samme måde.

Derefter kan du fjerne stængerne og nyde dine lange, fyldige, bukkede vipper.

Er Nanolash Lift Kit sikkert?

Der er mange mulige spørgsmål, hvad angår hjemmelavede lash lifts. Det anbefales generelt at opsøge de professionelle. Men Nanolash Lash Lift Kit, der gør det muligt at laminere vipperne derhjemme, er sikkert og nemt at bruge.

Fordelen er, at produkterne er lavet med naturlige ingredienser. Der er for eksempel tale om:

 • kokosolie;
 • abessinsk olie;
 • panthenol;
 • avocado-olie.

Derudover er formlen beriget med vitaminer, der nærer vipperne i dybden, og beskytter mod fremtidig skade. Du vil se en klar forskel i vippernes tilstand med det samme og allerede ved første brug. Ikke nok med, at de ser længere og mere fyldige ud, så virker de også stærkere og mere glansfulde.

Lash lift og laminering derhjemme – resume

Det kunne ikke være nemmere at lave et lash lift med Nanolash. Alle kvinder er i stand til selv at udføre denne behandling. Hvis du bøvler med tynde vipper, der ser kedelige ud og ikke er tilbøjelige til styling, er Nanolash Lift Kit lavet til dig.

På få minutter og med minimal indsats kan du få vipper, der ser fænomenale ud i 8 uger. Nanolash Lift Kit er et effektivt produkt. Med dette produkt, kan du udføre 10 lamineringsbehandlingerNemt, hurtigt og sjovt – lash lift og laminering med dette produkt giver spektakulære resultater. Derudover nærer det grundigt vipperne.