Europæere har igennem historiens gang adopteret adskillige skønhedstricks fra kvinder i Mellemøsten og Østen. En af de seneste trends er Cushion Compact foundation, som har taget verden med storm. Disse koreanske foundation produkter kombinerer de bedste egenskaber fra BB creme og mineral foundation i en let formular som er nem at bruge. Hvad er det som gør, at Cushion Compact er så populær?

Hvorfor er alle så interesserede i CC Cushion Compact?

Det er først for nyligt, at Cushion Compact har taget makeupverden med storm, da Europa før i tiden ikke var interesseret i koreanske produkter. Denne type foundation, såsom Lancôme Miracle Cushion var kun tilgængelig i udvalgte lande til at starte med – og produktet var ikke specielt populært. Nu til dags tilbyder flere og flere mærker cushion foundation, men udvalget er stadig begrænset. Vi er kun lige begyndt at sætte pris på østlige produkter og værdsætte de asiatiske skønhedshemmeligheder.

Hvordan ser flydende cushion compact foundation ud?

Ved første øjenkast ligner denne foundation en helt normal compact, men det er ikke alt. Istedet for den pressede bund i normale produkter indeholder denne compact en pude. Denne pude er gennemvædet i flydende foundation. Produktet fordeles med hjælp af en speciel pude som er isoleret for at beskytte det mod uønsket kontakt med kosmetikproduktet. På denne måde er det muligt at skabe et let lag uden at skulle frygte, at det drypper, fordeler sig ulige, eller tynger huden. På grund af dets innovative formular anbefales det, at man anvender cushion compact med hjælp af den tilhørende svamp. Det kan nemlig være problematisk at bruge fingerspidserne, på grund af produktets konsistens. Derudover er det uhygiejnisk.

Hvilke fordele har cushion compact at byde på?

Det er ikke uden grund at vi ligeså stille adopterer kosmetikprodukter og traditioner fra Østen. Asiaterne opdagede hemmeligheden til smuk, sund, og ungdommelig hud for mange år siden og vi andre prøver bare at følge med. Flydende Cushion Compact foundation er en koreansk teknik til lys og smuk hud. Cushion Compact er et produkt som:

  • tilbyder perfekt dækning af hudens ufuldkommenheder;
  • har en utroligt let og delikat formular, hvilket de fleste foundation produkter ikke har;
  • støtter hudpleje med naturlige, ernærende ingredienser;
  • gør det muligt at justere dækningsniveauet;
  • skaber et tyndt lag produkt uden tegn på den uønskede maskeeffekt;
  • ikke tilstopper porerne og er let på huden;
  • er perfekt til både tør og fedtet hud.