Synes du, at det er svært at stoppe skaderne i håret? Over halvdelen af kvinder har den samme holdning til dette problem. Desværre giver de fleste op lige ved starten af enhver hårbehandling og tager en genvej, som typisk er at klippe et godt stykke af håret af. Det behøver du ikke nødvendigvis at gøre! Hvis dit hår er skadet, så prøv at reparere det med en hårmaske – det er bedst hvis den er beriget med keratin.

Det kan ikke benægtes at pleje af håret – især når det skades – kan være utroligt besværligt. Heldigvis er denne opgave langt mindre udfordrende hvis du går efter de rette hårprodukter og udvikler gode hårplejevaner.

En af de første tips til at forbedre udseendet af skadet hår er, at række ud efter en genoprettende hårmaske. Det virker langt bedre end en almindelig hårbalsam, da sådan et produkt trænger dybere ind i håret og reparerer det indefra – men det afhænger selvfølgelig en del af bestanddelene. Keratin, for eksempel, er en fantastisk ingrediens der kan modvirke skader. Det bør derfor ikke være overraskende, at når keratin, som er en vigtig byggeblok i menneskehår, inkluderes i en hårmaske, så er det den bedste og nemmeste løsning til at reparere svage hårstrå.

Skadet hår kræver keratin. Her er de bedste hårmasker med dette protein!

Er du ikke sikker på hvilken hårmaske du bør vælge? Bare rolig, vi har løsningen! Brug kun de gennemtestede produkter der er de ubestridt bedste til at pleje og reparere skadet hår. Forslagene nedenunder er kun de bedste masker til skadet hår, og alle af dem tilbyder store portioner af keratin. Om et øjeblik kan du se de topratede keratinhårmasker.

HÅRMASKE – NANOIL MED KERAITN

NANOIL MED KERAITN

Den er uerstattelig når det gælder om at reparere skadet hår. Den er bedst, for den er super rig på keratin. Nanoil hair mask er et ægte skønhedshit som både bruges derhjemme og i professionelle hårsaloner. Det indeholder hydrolyseret keratin og pro-vitamin B5, som gør det til et perfekt værktøj til at reparere, styrke og genoplive skadet hår. Takket være de lette og vandopløselige silikoner, så efter bare én gangs brug, så gør denne børstning langt nemmere, efterlader hårets skaft glattere og mere glødende. Dette produkt er super nemt at bruge: påfør det på nyvasket hår, lad det virke i cirka 15 minutter og rens grundigt. Sidst men ikke mindst, så er Nanoil Keratin Hair Mask vegansk (indeholder syntetisk keratin). Det bedste ved denne hårmaske er, at den er super mild for sensitivt hår, og på samme tid er det bevist at den leverer maksimale effekter.

produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

HÅRMASKE – WELLA SP LUXEOIL KERATIN RESTORE

Et andet produkt designet til skadet hår. Wella SP Luxe Oil keratin hårmaske. Udover keratin, så indeholder dette produkt også mandelolie, jojobaolie og polymerer der er ansvarlige for at forstærke hårskaftet indefra. Dens primære opgaver inkluderer næring, gøre håret blødere og bedre at røre ved. Når det gælder effekter, så kommer det meget an på håret tilstand i forhold til hvornår man kan se effekter af behandlingen. Ved at bruge keratinmasken fra Wella SP Luxe Oil kan du få glans, skønhed og sundhed tilbage til håret. Heldigvis kan du nyde effekterne derhjemme uden at arrangere et dyrt besøg hos frisøren. Der er bare en ulempe – det er ikke den billigste hårmaske derude.

HÅRMASKE – KEUNE CARE KERATIN SMOOTH

Listen over keratinhårmasker der er værd at bruge på skadet hår inkluderer også et Keune Care-produkt. Denne formel er beriget med ikke kun keratin, men også provitaminer og sheasmør, der sammen forstærker håret og giver ekstern beskyttelse. Producenten beskriver dette produkt som en intens fugtende hårmaske til kruset hår, men det burde også virke godt når det bruges til forstærkning. Det anbefales til skrøbeligt hår med tendens til spaltede spidser, såvel som ustyrligt hår. Derudover er Keune keratinhårmaske også beregnet til at hjælpe med at kontrollere krus og statisk elektricitet. Det skal påføres til vasket og håndklædetørt hår, lad det sidde i et minuts tid eller to, og rens herefter ud.

HÅRMASKE – SYOSS CERAMIDE COMPLEX

Et professionelt brand der har beriget en masse kvinders hårrutine er Syoss, som har en hårmaske til svagt hår i sit udbud. Produktet er en intens styrkende hårmaske med keratin, som faktisk er et kompleks af keramider og keratin. Hvilke andre ingredienser er der? En smule silikoner og ingredienser der desværre kan tynge håret ned. Men hvis du bruger den rette mængde af Syoss Ceramide Complex hair mask, så kan du være sikker på, at den vil reparere håret, gøre det stærkere og mere modstandsdygtigt mod skader. Bare en lille portion jævnt fordelt langs vasket hår som sidder i 5 minutter bør give dig fine resultater. Efter du har renset ud, så vil produktet afsløre flot, glat hår.

HÅRMASKE – PHYTO PHYTOKERATINE EXTREME

En af de dyreste keratinhårmasker er Phyto Phytokeratine Extreme, som er et genoprettende, styrkende og nærende produkt. Det er designet til fint, kedeligt, tørt og skadet hår. Med hver brug, genopretter masken det beskyttende og hydro-lipide lag, samt reparerer håret indefra, så det gradvis bliver blødere og glattere. Desværre vil alle ikke kunne se denne effekt efter bare én gangs brug. Masken får et stort plus for at være let, men minus for at komme i en lille størrelse der ikke er helt rimelig når du ser prisen.

HÅRMASKE – BLONDME KERATIN RESTORE

Når man beskriver de bedste keratinhårmasker, så kan vi ikke undlade Schwarzkopf Professional og deres genoprettende hårmaske. Det er en let formel der er ansvarlig for at beskytte håret, gøre det stærkere, fugtet og mere skinnende. Desværre er dette produkt primært beregnet til at pleje lyst, farvebehandlet og afbleget hår, der ekskluderer BlondMe Keratin Restore fra de universelle hårmasker. Når det påføres efter hver hårvask, så forhindrer produktet glansløshed og forlænger levetiden på hårfarven ved at stoppe pigmentet fra at blive vasket ud. Det skal fjernes fra håret efter 5-10 minutter.

HÅRMASKE – GOLDWELL KERASILK

En kombination af keratin og silke er en potent duo der er almindelig for produkter til skadet hår. Kombinationen findes også i Goldwell Kerasilk-produktet. Hvad er de primære opgaver? Duoen er beregnet til at styrke, udglatte kutikulaen og beskytte håret. Selvom det markedsføres til at forbedre håndteringen af viltert og kruset hår, så kan produtket også bruges på andre hårtyper, som især anbefales i tilfælde af hår, der kræver ekstra forstærkning. Det bliver en smule problematisk når det gælder fedtet hår, for produktet kan bidrage med at tynge det ned. Men hvis du fortsætter med at bruge Goldwell Kerasilk korrekt, så burde alt være i orden.