Der er en grund til at folk siger, at førstehåndsindtrykket når man møder en ny person er det vigtigste. Vores udseende røber meget om, hvem vi er som mennesker og vores hårstil fortæller naturligvis en hel masse. Selvom der findes mange stereotyper når det kommer til hårfarver, så er der i hvert fald en lille snert af sandhed i dem alle. Vi gemmer naturligvis ikke vores sande jeg ved at farve vores hår. Hvad siger din naturlige hårfarve om dig?

Naturlig hårfarve: rød
Temperament: livlig

Kvinder med rødt hår har tendens til at være livlige og føle deres følelser dybt, selvom de fleste af dem er kortfattede. De har det med at være optimiske og empatiske. De smiler altid og elsker at være med i store grupper. Deres største fejl er, at de ikke er organiserede.

Naturlig hårfarve: brun
Temperament: melankolsk

Brunetter er lidenskabelige perfektionister. Folk omkring dem bryder sig som regel om dem, men det er de ikke altid klar over, så de kæmper for at blive accepterede. Kvinder med brunt hår har også tendens til at være følelsesladede, hårdtarbejdende, og ligetil, hvilket ofte får dem til at virke som om de er meget modige. Brunetter har dog også tendens til at blive deprimerede.

Naturlig hårfarve: sort
Temperament: kolerisk

Kvinder med sort hår ved, hvad de er værd. De er meget energiske og impulsive. Mange af dem er de fødte ledere. Sort hår er dog også et tegn på et kolerisk temperament; kvinderne har tendens til at være kommanderende. De elsker at kommandere med folk som er nemme at manipulere.

Naturlig hårfarve: blond
Temperament: flegmatisk

Blondiner er glade mennesker som altid er festens midtpunk. De mangler dog evnen til at danne forhold med mennesker. Blondiner elsker at observere udefra istedet for at deltage. De er nogle gange lidt langsomme og bryder sig ikke om hastværk.