Ved du hor mange øjenvipper et normalt mennesker har på øvre og nedre øjenlåg? Hvorfor falder øjenvipper ud, og hvad betyder det? Hvad er rekordlængden af naturlige øjenvipper? Du kan aldrig gætte det, medmindre du bliver bekendt med den vigtigste information omkring menneskers øjenvipper og øjenvippeserummer, hvor Nanolashs øjenvippeserum fortsat er det bedste på markedet.

Normalt er vi ikke klar over det faktum, at øjenvipper har deres egen levetid. Det er helt naturligt at vi mister op til 2-3 vipper hver dag. Vi bør kun være bekymrede når vipperne ikke gror tilbage, fordi dette kan være relateret til en forstyrrelse i øjenvippernes vækstfaser. Dog, –på trods af, at du mister enkelte vipper, hvis du stadig har 150-200 øjenvipper på det øvre øjenlåg og 50-150 øjenvipper på det nedre øjenlåg, så er alt i orden. Det har vist sig at vi ikke ved meget om vores øjenvipper. Dette bidrager til utilfredshed med effekterne af vippebalsam og skaber tvivl omkring Nanolash serummet. Vi vil mane al tvivl i jorden.

Nanolash serum – Karakteristika

Marketing er én ting, og virkeligheden er en anden. Lad os fokuserede på fakta. Nanolash er en øjenvippeserum, udviklet for naturlig forbedring af øjenvippernes vækst. Det var forventet at blive en konkurrent til øjenvippe extensions, falske øjenvipper og mascara. Målet blev nået, tak til eftertænksom udvikling. Nanolash virker ikke kun på overfladen, fordi aktive substanser er absorberet direkte til folliklerne og roden af vipperne. Øjenvipperne bliver plejet og stimuleret på indersiden, således at effekterne kan ses meget hurtigere og er mere varige. Nanolash serum bør påføres på det øverste øjenlågs vippekant med en perfekt formet og tynd børste. Serummets formular er farveløs og næsten uden duft. Korrekt påført serum har først effekt efter et par uger af intens stimulering.

Husk! Nanolash serum skal påføres hver dag ved sengetid. For hyppig påføring af Nanolash serum, også i større mængder, vil ikke fremskynde effekterne, og kan kun mindske effektiviteten.

Øjenvippers levetid og Nanolash serum

Hvordan kan øjenvipper blive længere med Nanolash serum? Som vi nævnte tidligere, så har øjenvipper deres egen levetid. For hver person er denne cyklus forskellige og kan være længere eller kortere. Dog siger alle kilder at øjenvippers normale levetid er fra 2 til 4 måneder. En cyklus er inddelt i tre nøglefaser. Anagen er den første fase, hvor vippen starter med at gro under huden. Catalan er den tid hvor de gamle vipper dør. Den næste er telogen – fasen hvor døde øjenvipper bliver skubbet ud af folliklerne af babyvipperne (de nye øjenvipper).

Nanolash vippeserum

Vigtigt! Udgroningsfasen kan ikke blive forlænget (anagen) og tab af øjenvipper kan heller ikke blive hæmmet. Tab af øjenvipper er helt naturligt.

Derfor er Nanolash serummets rolle begrænset til stimulering af øjenvippernes vækst i anagen-fasen, så de gror meget hurtigere ud. Serummet bidrager til mere end effektive arbejde af vipperrødder og signifikant forlængelse af øjenvipper. Nanolash serum plejer øjenvipper og dette påvirker deres styrke, tykkelse og formørkelse. Disse karakteristika har Nanolash en indvirkning på, f.eks. kvaliteten af effekten. Aktive substanser i Nanolash er afhængig af den individuelle disponering af organismen, hvilket er hvorfor nogle vil observere de første resultater efter en uge og andre vil være nødt til at vente lidt længere. Dette er alt sammen relateret til længden af anagen-fasen, hvor op til 75% af øjenvipperne normalt er placeret. Yderligere bør det ikke komme som en overraskelse at der under behandlingen med Nanolash serum, stadig vil falde øjenvipper ud.Nanolash hæmmer ikke tab af øjenvipper, men styrker dem og fremmer væksten. Afhængig af hvor mange øjenvipper der er i anagen- og catagen-fasen, kan øjenvipper gro ud ude af takt i løbet af den første tid hvor der bruges Nanolash serum. Det er en helt naturlig situation.

Nanolash serum er en af de mes effektive på markedet. Det er det fordi, at Nanolash serum ikke ændrer eller forstyrrer levetiden af øjenvippen, men støtter dem og forbedrer tydeligt deres tilstand, ved at styrke og fremskynde væksten.