Tænker du, at det er umuligt at lave en perfekt frisure på under minutter? Så har du nok ikke hørt om den nye Nanoil spray, der gør kedelig børstning og styling til en fornøjelse. En fornøjelse, der kun tager et kort øjeblik af din tid. Hvordan er det muligt?

Hårstylingspray fra Nanoil

På Nanoil-siden, under “hårstyling”-fanen, er der nu tre helt nye produkter. Det er lette og letanvendelige sprays, der er designet til at gøre det nemmere at sætte håret, gøre processen meget kortere, effektiv og sikker for dit hår.

Disse nyheder er:

  • en termisk beskyttelsesspray fra Nanoil
  • en volumen-boostende spray fra Nanoil
  • og en spray der gør det nemmere at sætte håret fra Nanoil

Alle produkter er tilgængelige i den officielle Nanoil-butik nanoil.dk. Denne artikel vil dog kun fokusere på det sidste produkt.

Nanoil Hair Styling Spray: Hvem er produktet lavet til?

En af de mest universelle Nanoil-sprays er den, der lavet til problemfri styling. Den er designet til dem med kruset hår, der har tendens til statisk elektricitet og som er svært at frisere. Hvis du også har et problem med enten at lave hurtige frisurer eller daglig styling, da dit hår er for viltert og ikke holder frisuren, så er Nanoil Hair Styling Spray perfekt for dig. Der er et par årsager til, at det er værd at give dette produkt et forsøg – her er de.

Til styling og pleje af dit hår

Det, der får Nanoils stylingspray til at skille sig ud fra andre, er den imponerende formel. Du vil ikke finde noget i flasken, der kan give dit hår et fladt look eller fjerne fugt, hvilket – desværre – ellers er normalt for mange hårstylingprodukter, der findes ude i butikkerne. Du vil i stedet finde vitaminer (især provitamin B5) og castorolie i en vægtløs form. Takket være disse ingredienser, gør Nanoil Hair Styling Spray det ikke blot nemmere at sætte håret og langt hurtigere at style, men det plejer også håret hver eneste dag.

Hvordan virker Nanoils stylingspray?

Det her er en formel med flere fordele, som brugere kan lide for dets enestående kvaliteter. Hvis dit hår er viltert, groft og har tendens til krus, så kan Nanoil Hair Styling Spray være god da den:

  • gør det hurtigere at tørre håret efter bad
  • udglatter og promoverer modstandsdygtigt hår
  • begrænser krus og statisk elektricitet
  • lader dig frisere dit hår uden at trække i det
  • efterlader håret skinnende og behageligt at røre ved
  • øger frisurens holdbarhed

Du kan få alt dette ved at bruge blot ét hårprodukt! Det er intet under, at Nanoils hårstylingspray er det foretrukne produkt for ikke blot kvinder som dig, men også frisører og hårstylister.

nanoil spray for bedre håndtering af håret

Hårstyling på 5 minutter

Hvor lang tid tager det at style dit hår med Nanoil Hair Styling Spray? Kun 5 minutter eller mindre. Produktet skal sprayes over håret for at skabe det ønskede look og form – uanset om du styler med føntørrer, glattejern eller krøllejern. En stor fordel ved alle Nanoils sprays er, at at de kan bruges på håndklædetørt hår og tørt hår, når du vil glatte det ud i løbet af dagen.

Vælg Nanoil Hair Styling Spray og se selv, at det ikke behøver at tage hele dagen at sætte flotte frisurer derhjemme!