Modeeksperter har sagt i flere måneder, at glimmer i år vil dominere ved nytårsfesterne – på øjenlågene, neglene og endda på øjenbrynene og håret. Hvordan kommer man glimmer i håret, så det ser dejligt og moderigtigt ud? Lad os fortælle dig om glimmerhår.

Som alle andre år, når julen og fastelavn står for døren, kommer glimmer til ære og værdighed igen. Der findes øjenskygge, der stort set kun bruges ved disse lejligheder.  Men i år skal man ikke blot have glimmer i makeuppen, men også i festhåret.

Glimmerhår

Nytårsfesten er noget helt særligt. Mens vi på andre tidspunkter fokuserer på fine og elegante frisurer, ønsker vi at se helt fantastiske ud nytårsaften. Der er ikke noget at sige til, at glimmerhår er på toppen af årets trends. Glimmeren får håret til at skinne på en måde, der ikke bliver overset. Er glimmerhår et hit, som alle kvinder vil elske?

Glimmerhår – hvordan ser det ud?

Der er mange måder, man kan bruge glimmer i håret. Der er mange mere eller mindre kreative ideer. Det vigtigste er dog at gøre det med måde, for med glimmer kan man meget let skabe en virkning, der er alt for meget, så det ser tarveligt ud i stedet for at være flot. De flotteste versioner af glimmerhår anvender altid bare glimmer til at accentuere frisuren. For eksempel kan man nøjes med at komme glimmer på en enkelt fletning omkring hestehalen eller på et par løse tjavser eller et andet mindre element.

Kom glimmer i!

Hvis din kjole er mindre iøjefaldende kan du bruge mere glimmer. Men hvis din kjole er mere dominerende og måske endda også glitrer, skal du bruge mindre. Hvis du bruger hårsmykker, skal du sørge for, at de matcher den glimmer, du bruger. For eksempel ser det ikke godt ud, når man bruger en blanding af guld og sølv.

Frisurer fra catwalken

Ideen med at bruge glimmer i håret startede ved forår-sommer showet for Giambattista Valli, en fransk designer, som pyntede på det populære våde look med en ret stor mængde glimmer. Folk elskede dette look, og det varede ikke længe, før glimmer i håret blev populært.

Glimmerhår – hvordan gør man?

Enhver kvinde med planer om at tage til fest eller bal drømmer om glimmer i håret. For at følge trendet, skal vi vide, hvordan og hvor glimmeret skal placeres, så det ikke ser tarveligt ud. Det er også vigtigt at placere de skinnende partikler på håret på en måde, så de holder hele aftenen og ikke falder af.

De bedste måder at få glimmerhår på:

  • brug en særlig hårspray med glimmer,
  • brug hårolie med skinnende partikler,
  • strø glimmer som sidste hånd på frisuren,
  • kom en lille smule lim på og tilføj,
  • kom glimmer på hår dækket i hårvoks.