Findes der noget flottere end lange, fyldige og definerede øjenvipper? Smukke vipper kan gøre enhver kvindes blik unikt charmerende og forførende. Desværre er naturlige øjenvipper aldrig, hvad de burde være. Det er derfor, kvinder så ivrigt eksperimenterer med forskellige produkter til at style deres vipper. Men hvad er de bedste vippebuketter til DIY eyelash extensions derhjemme?

Rangliste over de bedste vippebuketter – hvem egner de sig til?

Kvinder forstår at pleje deres øjenvipper ordentligt. Brugen af forskellige balsam og serum giver dog sjældent øjeblikkelige resultater. Naturlige vipper har en levetid på 3 til 4 måneder, hvorefter de falder ud og giver plads til nye. Disse har igen brug for tid til at vokse, og det kan være en ond cirkel.

Der er ingen tvivl om, at det er svært at finde en helt naturlig måde at opnå dine drømmevipper på. Mascaraer giver dig ikke altid WOW-effekten. Det eneste, der er tilbage, er at prøve semi-permanente eyelash extensions.

Men i dette tilfælde er der også mange bekymringer. Semi-permanent styling er ikke til at ændre, og desuden kræver det meget tid. Derudover kan det i alvorlig grad gøre skade på de naturlige vipper og føre til overdrevent hårtab.

Selvom det så ud til, at der ikke var flere løsninger, dukkede vippebuketter til hjemmebrug op på skønhedsmarkedet. Disse DIY lash extensions blev hurtigt populære.

Efterhånden som færdiglavede vippebuketter til DIY-applikation blev mere og mere populære, dukkede der flere og flere produkter op på skønhedsmarkedet. Det var dog ikke dem alle, der var gode nok til at leve op til kvinders forventninger. Det er derfor, denne rangliste over de bedste vippebuketter blev lavet.

Den er skabt som en guide til enhver kvinde, der står over for dette vanskelige valg. Vi har kun samlet de vippebuketter til hjemmebrug, som er fra kendte mærker og som har fået positiv feedback fra brugerne.

Find de bedste produkter til at style dine vipper derhjemme!
For få år siden var det ikke muligt at style øjenvipper derhjemme. Men i dag kan det kun tage et par minutter, og effekten kan vare i flere dage!

Vippebuketter til hjemmebrug har for nylig ramt skønhedsmarkedet. Alt tyder på, at de vil forblive på markedet i lang tid, da kvinder i stigende grad er interesserede i at prøve dem. Det er dog værd at bemærke, at nøglen til en holdbar og hurtig påføring er at vælge det rigtige produkt.

Her er en rangliste over de bedste vippebuketter til påføring derhjemme, som helt sikkert ikke vil skuffe nogen kvindes forventninger!

1. Nanolash vippebuketter – DIY Lash Extensions

En klar nr. 1 på skønhedsmarkedet i dag tilhører mærket Nanolash. Det tilbyder en række forskellige øjenvippeprodukter, herunder DIY Lash Extensions. Disse vippebuketter til hjemmebrug har mange fordele. Blandt dem kan nævnes:

  • Lang holdbarhed – effekten af en enkelt påsætning kan vare i op til 5 dage
  • Enkel påføring – påføring af vippebuketterne bør ikke tage mere end 10 minutter
  • Æstetik – disse individuelt limede, naturlige individuelle vippebuketter, der sidder på en tynd strimmel, ligner naturlige øjenvipper på en prik.

DIY Eyelash Extensions fra Nanolash er hurtigt blevet populære. Alle er meget imponerede over, hvor nemt det er at lave bruge DIY lash extensions.

Disse vippebuketter kommer både som en enkelt pakke og som et helt kit til nemt at lave lash extensions derhjemme. Pakken indeholder 36 vippebuketter i 3 længder (10, 12 og 14 mm) og 8 stilarter at vælge imellem. Eyelash extension-kittet indeholder desuden tilbehør som en bonder, en øjenvippe-pincet, en remover og en Nanolash sealer.

DIY Lash Extensions er super nemme at påsætte, og de er meget holdbare. Desuden giver de mange forskellige stilarter i kittet dig mulighed for at lave et personligt vippe-look. På den ene side kan kvinder gå efter Hollywood Volume eyelashes, på den anden side kan de også lave mere elegante lash extensions.

DIY Eyelash Extensions vippebuketter fra Nanolash giver dig mulighed for at lave enhver øjenvippestyling. De fungerer godt både til daglig brug og til særlige lejligheder.

Producenten angiver, at disse vippebuketter er til engangsbrug. Der er dog mange kvinders anmeldelser på nettet, som tydeligt indikerer, at de slet ikke bliver deformere efter at de bliver fjernet. Derfor besluttede brugerne at genbruge dem og fik nøjagtigt de samme resultater som første gang.

DIY Eyelash Extensions fra Nanolash er uden tvivl et premiumprodukt. Af denne grund fortjener de førstepladsen i denne rangliste.

2. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit indeholder endnu et sæt vippebuketter til påføring derhjemme. De er designet til at hjælpe med at opnå en “salonlignende” effekt. De er også hurtigt blevet ret populære.

Lashify-vipper sikrer en klar applikation på kun et par minutter. Producenten gør det dog klart, at hvis det er dit første forsøg med eyelash extensions derhjemme, kan det tage lidt længere tid. I tilfældet med Nanolash-vipper spiller tidligere erfaring til sammenligning ingen rolle.

Vippebuketter er ekstremt æstetiske og skånsomme. De er også beregnet til at kunne bruges hvis man har sensitive øjne. De kommer med en applikator, en bonder og en sealer. Naturligvis indeholder ingen af formlerne irriterende stoffer.

Desværre er der kun 10 vippebuketter i en enkelt pakke. Dette er en betydelig ulempe, hvis den første DIY eyelash extension applikation mislykkes. De tilgængelige længder er dog gode. Vippebuketterne kan variere fra 7 til 12 mm. For nogle kan manglen på 14 mm lange vippebuketter (de fås i et kit fra Nanolash) dog være en ulempe.

Producenten angiver, at vipperne kan holde fra 3 til 5 dage. Selvom det i dette tilfælde afhænger meget af den enkelte og efterpleje.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Den næste på listen er et produkt fra Lilac St. Det er et mærke, som først lige er ved at blive populært i skønhedsverdenen. Det har lanceret et Intro Starter Kit, som indeholder vippebuketter til påføring derhjemme.

Brugerne kan vælge mellem tre sæt, der kommer i én pakke. Tilsammen får de 30 vippebuketter. De fås i størrelser fra 8 til 18 mm, men det afhænger af den specifikke stil. For eksempel fås Prism kun i længder op til 16 cm. Det kan til gengæld gøre det svært at style vipperne.

Du skal også vide, at der kun er 10 vippebuketter i refill-pakken.

Lilac St Intro Starter Kit giver lette øjenvipper, der kan påføres på kun 10 minutter. Kittet leveres med det nødvendige tilbehør. De hjælper ikke kun med at påføre vippebuketter, men også med at fjerne dem sikkert. Nogle brugere hævder dog, at de havde mange problemer med den første påføring, fordi applikatoren ikke var særlig godt formet.

De færdige vippebuketter fra Lilac St har en tendens til at overbelaste vipperne, og på grund af de tykkere børstehår kan de ses, når de bæres. Selvom de er lavet af meget let materiale, er det så skrøbeligt, at det nemt kan blive beskadiget. Producenten forsikrer, at de kan holde i flere dage. Dog afhænger det hele af den rette pleje af vipperne. Når det gælder DIY Lash Extensions, har producenten ikke angivet nogen faktorer, der kan påvirke applikationens levetid.

4. Glamnetic Lash Extensions Kit

Den fjerde på listen er vipperne fra Glamnetic – Lash Extensions Kit.

De falske vipper til hjemmebrug fra Glamentic er ekstremt praktiske at bruge. Selve påsætningen skulle tage 10 minutter. Første gang du prøver at påsætte disse lash extensions selv, kan du dog opleve mindre problemer. Oftest skyldes det manglende erfaring. Men øvelse gør mester – som producenten også selv påpeger.

Glamnetic Lash Extensions Kittet indeholder lette og fine vippebuketter, der passer perfekt sammen med dine naturlige vipper og føles ægte. Selvfølgelig indeholder kittet alt det nødvendige tilbehør for at gøre påsætningen lettere.

Vippebuketter til DIY-påføring fra Glamnetic kan holde i op til 5 dage. Det afhænger dog meget af, hvordan man plejer dem. Sammenlignet med DIY Lash Extensions fra Nanolash har dette produkt desværre stadig meget plads til forbedring og perfektionering.

5. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Den næste på listen over de bedste vippebuketter er Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Det er et sæt færdiglavede vippebuketter, som kan sættes på derhjemme på kun et par minutter.

Kittet indeholder færdige vippebuketter i forskellige størrelser samt en applikator, et klæbemiddel og en sealer. Alt tilbehøret er designet til at skabe et holdbart og æstetisk tiltalende vippelook.

Effekten af en enkelt påføring forventes at vare i op til 5 dage. Producenten påpeger dog, at applikationens levetid afhænger af mange faktorer. For det første skal du påføre vipperne korrekt, men også passe godt på dem. Det anbefales ikke at bruge oliebaseret kosmetik, og du skal være forsigtig, når du fjerner din makeup, hvilket kan være en af de største ulemper.

DIY lash extensions – opsummering af rangliste

At vælge vippebuketter til hjemmebrug er bestemt ikke det nemmeste. Ikke desto mindre bør de produkter, der er nævnt i ovenstående rangliste, hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

De udvalgte TOP 5 vippebuketter til DIY-applikation modtager usædvanligt gode anmeldelser fra deres brugere. Dem der allerede har besluttet sig for at teste individuelle vippebuketter, har kun gode ting at sige om dem.

Det er dog ikke svært at se, at DIY Lash Extensions fra Nanolash er det foretrukne valg for de fleste kvinder. Disse førsteklasses vippebuketter kommer desuden fra et velkendt og populært mærke.

Ikke desto mindre skal du huske på, at valget af vippebuketter til hjemmeapplikation er en individuel sag. Du skal vælge den rigtige længde samt typen af buk, så den passer til formen på dit øje. Dette vil få din komplette vippe til at se æstetisk tiltalende og naturlig ud.