En god varmebeskyttende spray er det produkt, der isolerer håret fra de brændende temperaturer som alle hårstylingsredskaber afgiver. Er det det eneste den kan gøre? Egentlig ikke.  For at få mest muligt ud af et varmebeskyttende produkt bør du finde et der indeholder næringsstoffer og hvis formel er ikke-fedtende. Det sidstnævnte forhindrer dig i at sidde tilbage med en frisure der er slasket og berøvet fylde. En overkommenlig pris og en  bekvem emballage, der gør brugen nem og ubesværet er to andre faktorer, der kendetegner et kvalitets varmebeskyttende produkt. Hvilke af de storsælgende produkter opfylder alle disse krav? Du finder svaret nedenfor.

Bedste varmebeskyttere for hår [RANGERING]

1. PLADSEN: Nanoil Heat Protectant Spray

VARMEBESKYTTENDE SPRAY

STØRRELSE: 6,76 fl. oz / 200 ml
BEDØMMELSE: 10/10

Det mest effektive varmebeskyttende middel til hår? Det er uden tvivl den fantastiske Nanoil Heat Protectant Spray. Dette produkt er virkelig et kup, hvis du ser, hvor meget du får for pengene. Skabt med ingredienser af højeste kvalitet, er Nanoil-spray bevist at beskytte håret mod temperaturer, der når op på 440 grader Fahrenheit / 230 grader Celsius. Det betyder, at det holder dit hår beskyttet mod stegning og dehydrering, uanset hvilket varmestylingsredskab du vælger. Derudover forsyner silkeproteinerne, der kan findes i Nanoil-spray, håret med næringsstoffer, fremmer smidighed og tilføjer håret glans. Besøg nanoil.dk for at læse udtalelser fra dem, der allerede har haft mulighed for at bruge Nanoil Heat Protectant Spray, og for at se listen over de mange fordele.

2. PLADSEN: Davines Melu Hair Shield

STØRRELSE: 8,45 fl. oz / 250 ml
BEDØMMELSE: 9/10

Velvalgte ingredienser og en gennemtænkt formel er to fordele ved dette ret dyre varmebeskyttende middel skabt af det verdensberømte mærke Davines. Melu Hair Shield, der er designet til langt og skulderlangt hår, forventes at få kontrol over de uregerlige hår, der kan ødelægge en frisure. Interessant nok håndterer dette varmebeskyttende middel filtre og forkorter tørretiden. Formlen er ret unik med et ekstrakt fra Villalba linsefrø. Hvad er så specielt ved det? Villalba linsefrø indeholder serin og glutaminsyre, der tilsammen virker på samme måde som keratin nemlig ved at genoplive håret og udfylde revnerne i selve hårstrået.

3. PLADSEN: Kevin Murphy Ever Smooth

STØRRELSE: 5,07 fl. oz / 150 ml
BEDØMMELSE: 8/10

Hvorfor er Kevin Murphy produkter så prestigefyldte? Nogle vil måske sige, at de skylder deres popularitet de gennemtænkte opskrifter med sjældne ingredienser. Hvis du er fan af mærket Kevin Murphy, vil du helt sikkert elske denne enestående varmebeskyttelsesspray. Hvorfor? For ligesom andre produkter lanceret af dette mærke, er dette produkt beriget med unikke plantebaserede ingredienser: træbark, citronaspeekstrakt og hvid cypres. Naturligvis er denne formel i stand til at gøre mere end blot at beskytte håret mod varmen, fordi den også fylder næringsstoffer i håret og dermed gør det flottere og stærkere. Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt mere på et varmebeskyttende middel, vil du elske Kevin Murphy Ever Smooth.

4. PLADSEN: Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

STØRRELSE: 2 fl. oz / 60 ml og 8,45 fl. oz / 250 ml
BEDØMMELSE: 7/10

Dette produkt er en fryd for dem, der er vilde med olierige formler. Bumble and Bumble tilbyder en varmebeskyttelsesspray rettet mod problemer med ekstremt tørt og beskadiget hår. Blandingen består af ​​seks plantebaserede olier og hjælper kedeligt, stift og tørt hår med at genoprette det gode udseende. Selvom Hairdresser’s Invisible Oil kan være en lille smule for tung til hår med lav porøsitet, burde det fungere fint for alle andre. Er der ellers nogle fordele ved at bruge dette produkt? For de fleste brugere er det den eksotiske duft, der får dem til at række ud efter denne varmebeskytter hver dag.

5. PLADSEN: Philip B Thermal Protection Spray

STØRRELSE: 2 fl. oz / 60 ml og 4,2 fl oz / 125 ml
BEDØMMELSE: 6/10

Dette er endnu en fantastisk varmebeskyttelsesspray, der fås i to størrelser. Den har også en formel med en olieblanding, der for det meste passer til det ekstremt beskadigede og overbehandlede hår, der har brug for olier for at blive sundere og flottere. Hvilke plantebaserede olier kan du finde i Philip B Thermal Protection Spray? Disse: olivenolie, sheasmør, arachisolie, sesamolie, sød jojoba-mandelolie og tidselolie. Beskyttelsen mod varmeskader, som dette olierige produkt tilbyder, er virkelig imponerende. Det samme er de ekstra effekter, det giver, herunder skadesreparation og synligt stærkere hår. Dette gør håret langt mere modstandsdygtigt over for de daglige udfordringer.