Hvordan kan chokolade være en allieret i den kvindelige kamp for skønhed? Det virker som om chokolade er ansvarlig for nogle af vores største problemer: vægtstigninger og uren hud som ikke engang kan dækkes med den bedste concealer og foundation i verden. Men chokolade er faktisk et enestående kosmetikprodukt.

Chokolade SPA er blevet utroligt populært, men chokoladebehandlinger handler ikke om at spise en masse chokolade. Chokolade er et fantastisk produkt til eksternt brug. Aztec folket troede på at kakaotræet Theobroma var en gave fra guden Quetzalcoatl og at det symboliserede visdom og viden. De revitaliserende og foryngende egenskaber i naturlig chokolade er blevet brugt i flere århundreder, så der er naturligvis ikke noget at sige til, at vi nu til dags sætter pris på de ernærende egenskaber i chokolade.

Lad os kort diskutere, hvordan chokolade virker. Områderne hvorpå behandlingerne udføres er baseret på chokoladens to egenskaber: aromaterapeutisk og ernærende.

Der er meget at sige om de ernærende egenskaber i chokolade. Først og fremmest er det et fantastisk middel mod hudens aldring. Chokolade kan bruges til at fjerne cellulitis da det kombinerer ernæring, fugtgivning, og regenerering af huden. Kakaofrø er rige på mikroelementer og ernærer huden med ingredienser såsom: A-, B-, og E-vitamin samt mineralkompleks (calcium, jern, magnesium, og svovl.) Derudover indeholder det også Theobromine, hvilket giver blodcirkulation et boost og stimulerer energi.

Der sættes også pris på chokoladens aromaterapeutiske egenskaber i chokolade SPA. Man kan ikke benægte, at en veludhvilet, afslappet, og glad kvinde med en chokolade ansigts- og kropsmaske vil føle sig utroligt smuk. Duften af chokolade stimulerer serotoninproduktion samt produktionen af hormoner som hjælper kroppen med at slappe af osv.