den bedste hårolie - Nanoil
Mere information: nanoil.dk

“Denne hårbalsam virker ikke”
“Det gør mit hår glansløst”
“Jeg kan ikke se nogen forskel”
“Dette product gjorde mit hår dehydreret”
“Produktet tynger håret ned”
“Jeg har brug det i fire uger og mit hår ser stadig… mat ud”

Hvis du har sagt nogle af disse sætninger, betyder det at du ikke har fundet den rette hårpleje endnu (ligesom de fleste kvinder). Hver kvinde ved fra erfaring at det ikke er nemt. Vi er alle forskellige og har forskellige behov når det kommer til hårpleje. De fleste firmaer der sælger hårprodukter virker til at ignorere dette faktum.

I mellemtiden, bør valget af den rette pleje starte med at bestemme det vigtigste kriterie: hvad vores hår kan lide (og hvorfor). Hårets porøsitet er sådan et kriterie. Det karakteriserer tilstanden og udseendet af vores frisure. Du kan tjekke om dit hår er sundt eller meget skadet ved at identificere hårets porøsitet. Det er ikke svært at gøre dette, for formen og udseendet af vores hår tillader os ofte at bestemme porøsiteten ordentligt.

Hårets porøsitet – hvorfor er det så vigtigt?

Hårets porøsitet – er ganske simpelt – bestemt af størrelsen på hullerne mellem hårets stamme og kuticula. Skadet hår har meget løftede niveauer af kuticula (kaldet hår med høj porøsitet). Hår med lav porøsitet har en kuticula der klynger sig til stammen. Denne hårtype ser sund og tyk ud, og den modstår faktisk skader og dehydrering, men den bliver nemt tynget ned eller forstyrrer hovedbunden.

Porøsitet påvirker hvordan vores hår ser ud, såvel som hvordan håret reagerer på hårpleje. Stresset hår med en løftet kuticula har brug for andre substanser end hår med lav porøsitet, som har en lukket kuticula.

Nanoil hårolie – hvorfor er det den bedste?

Nanoil hårolie tilfredsstiller  behovene hos hår med alle slags porøsitet. Det er et innovativt produkt der er tilgængeligt i 3 versioner. Hver af dem er egnet for forskellige hårtyper.

nanoil 3 poroesitet

Listen af ingredienser inkluderer ordentligt tilpassede naturlige olier der er blevet brugt til at reparere og beskytte håret i årevis med succes. Naturlige olier er lavet af partikler i forskellige størrelser, derfor er de ideelt matchet til tilstanden af hårets kuticula. Det er derfor at Nanoil hårolier har den bedste balance af olier der er tilpasset alle typer af porøsitet. Du vil være glædelig overrasket over kvantiteten af olier der er inkluderet i hver version. Ud over værdifulde olier der er rige på mættede og umættede fedtsyrer, indeholder Nanoil hårolie innovative, naturlige ingredienser som beskytter, forskønner og reparerer skader på hårets overflade såvel som de bidrager til øget hårvækst og volumen(den unikke blanding af kerastim og baicapil stimulerer hårsækkene, så hvis vi olierer hovedbunden og håret hyppigt, kan vi nyde væksten af nyt hår, det såkaldte baby-hår).

Hvordan ser hver udgave af Nanoil hårolie ud?

Du skal matche Nanoil hårolie til din hårtype. Det er ikke svært. Normalt skal du bare tag et grundigt kig på din frisure.

Tykt, stift, mangler volumen, fedtet hår: vælg Nanoil for hår med lav porøsitet.
Det vil lette stylingen, beskytte mod skader, forsigtigt løfte rødderne, fremhæve volumen, forbedre hårets udseende ved at give blødhed. Takket være Nanoil hårolie, vil dit hår blive tykkere, gro hurtigere, mens hovedbunden ikke længere vil være fedtet.

Medium volumen og tykkelse, har tendens til at dehydrere (især hårspidserne), overdreven krus, bliver ofte glansløst, begynder at falde ud: vælg Nanoil for hår med medium porøsitet.
Denne version af Nanoil indeholder så mange som seks naturlige olier i høj kvalitet og en sammensætning af plejende ingredienser (silke og vitamin A og E), og substanser der stimulerer hårvækst og øger volumen (kerastim og baicapil). Nanoil hårolie vil omgående forskønne ved at booste glans og liv. Olien sikrer et ordentligt niveau af fugt, gør stylingen nemmere, reparerer, samt styrker og beskytter håret fra rod til spids. Regulær oliering af hovedbunden med Nanoil vil efterlade hovedbunden ren og sund. Det vil også styrke hårsækkene og forbedre deres arbejde.

Ekstremt dehydreret hår, skadet på grund af farvning og afblegning, skrøbeligt, sårbart, glansløst: vælg Nanoil for hår med høj porøsitet.
Nanoil for skadet hår (høj porøsitet) giver en sammenhængende pleje, styrke og reparation. Nanoil vil genopbygge keratin-strukturen af håret og genoprette vitaliteten og sundheden. Nanoil for hår med høj porøsitet består af seks værdsatte eksotiske olier. Deres partikler passer perfekt ind i mellem de løftede niveauer af kuticula.

Hvordan bruges Nanoil hårolie?

En af de ubestridte fordele af Nanoil er det faktum at hver af de tre udgaver kan bruges på en lang række måder, afhængig af hvad vores hår har brug for. Olien vil arbejde som en genopbyggende og reparerende håreliksir i dybden, så vel som en forskønnende serum der giver glans. Den vil hjælpe dig med at tæmme og style en frisure, samt beskytte mod krus og varmestyling. Olien indeholder solfilter, så solstrålerne ikke vil være et problem. Hver udgave kan også blive brugt som en serum for spaltede spidser, balsam der kan sidde i eller blive vasket ud, eller som en tilføjelse til din bedste hårmaske. Der er uendelige måder at påføre olien på – en luksus som ingen anden hårkur kan tilbyde. Nanoil er et must-have på dit badeværelse!